Μωρά κοιμούνται στα χέρια των γονιών τους – Υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

  • Οι πρώτες μέρες με το μωρό μέσα από τον φακό μίας φωτογράφου
  • Μωρά κοιμούνται στα χέρια των γονιών τους – Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα
Μωρά κοιμούνται στα χέρια των γονιών τους – Υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ
Instagram / fotografie_eweliny

Οι πρώτες μέρες με το νεογέννητο είναι πολύ ιδιαίτερες . Είναι μέρες προσαρμογής, «γνωριμίας», στιγμές που περνούν πολύ γρήγορα και που όλοι όμως οι γονείς θέλουν να θυμούνται για μία ζωή. Πολλοί είναι οι γονείς που αναθέτουν σε φωτογράφους να φωτογραφίσουν τα νεογέννητα μωρά τους.

Μία εξ’ αυτών είναι Eweliny, μητέρα δύο παιδιών η οποία τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία νεογέννητων και οικογενειών. Η Eweliny είχε ανέκαθεν πάθος με τη φωτογραφία, ωστόσο ξεκίνησε να ασχολείται ακόμα περισσότερο και σταδιακά και επαγγελματικά, λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Από όταν ακόμα ήταν στο νοσοκομείο άρχισε να τραβά φωτογραφίες το νεογέννητο τότε μωρό της και για έναν χρόνο το έκανε ολοένα και πιο εντατικά. Αυτά αναφέρει η ίδια στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, όπως και ότι τα δύο της παιδιά αποτελούν για αυτήν πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη.

Οι φωτογραφίες της Eweliny ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική τους. Τα ζεστά χρώματα κυριαρχούν και η φωτογράφος εστιάζει στη στιγμή και τα πρόσωπα που απαθανατίζει. Μωράκια μέρες μετά τη γέννησή τους, όταν πια έχουν επιστρέψει στο σπίτι…


https://www.instagram.com/p/CShoF0IsAzA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

... νέοι γονείς που προσπαθούν να προσαρμοστούν τη νέα συνθήκη μετά τον ερχομό του νέου μέλους...


https://www.instagram.com/p/CL7aAo8BSHN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

... παιδιά που πλέον έχουν έναν ακόμα ρόλο, αυτόν του μεγάλου αδερφού.


https://www.instagram.com/p/CR4X1vbsmMS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Eweliny δημοσιεύει αρκετές από τις φωτογραφίες της στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram το οποίο απαριθμεί πάνω από 40.000 ακολούθους.

Μωρά κοιμούνται στα χέρια των γονιών τους – Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που μπορεί να δει κανείς στο επαγγελματικό προφίλ της Eweliny στο Instagram είναι αυτές με μωράκια που κοιμούνται στα χέρια των γονιών τους. Οι φωτογραφίες αυτές είναι τρυφερές, γλυκιές και λίγο αστείες με τα μωράκια να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Δείτε κάποιες από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved