Αυτό το μόλις ενός έτους μωρό είναι ο μικρότερος travel influencer

  • Είναι από τους μικρότερους, αν όχι ο μικρότερος, travel influencer και κερδίζει αρκετά χρήματα.
  • Τον λογαριασμό του στο Instagram τον διαχειρίζεται η μαμά του ( φυσικά).
Αυτό το μόλις ενός έτους μωρό είναι ο μικρότερος travel influencer
Instagram @ whereisbriggs

Ο Briggs Darrington αν και είναι μόλις ενός έτους, έχει ήδη επισκεφτεί 16 αμερικανικές πολιτείες και έχει πραγματοποιήσει 45 πτήσεις.

Έχει δει αρκούδες στην Αλάσκα, λύκους στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone, την Ντελικάτη Αψίδα στη Γιούτα και τις τεράστιες παραλίες στην Καλιφόρνια .

Η μητέρα του Jess Darrington, 28 ετών, διατηρούσε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο ως travel blogger για χρόνια. Όταν απέκτησε τον γιο της, τον Οκτώβριο του 2020, άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά για ταξίδια με μωρά.

Από την έρευνά της διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα κενό, έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει στο Instagram το λογαριασμό «Where is Briggs» που αφορά ταξίδια γονιών με μωρά.

Στόχος όπως είπε, ήταν να μοιραστεί όλα όσα μάθαινε ταξιδεύοντας με τον γιο της, τα καλά και τα κακά , προκειμένου να βοηθήσει άλλους γονείς που ήθελαν να έχουν αυτή την εμπειρία με τα μωρά τους.


https://www.instagram.com/p/CVDc8EMlcUT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άρχισε λοιπόν να αναρτά φωτογραφίες, βίντεο και συμβουλές στον λογαριασμό και αργότερα στο TikTok . Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι followers της αυξήθηκαν και μαζί οι χορηγοί.

Όπως αποκαλύπτει, ο γιος της κερδίζει περίπου 1.000 δολάρια το μήνα καθώς συνεργάζεται με τουριστικούς πράκτορες και γνωστά brands.

Το πρώτο ταξίδι

Ήταν μόλις τριών εβδομάδων όταν ο Briggs Darrington έκανε την πρώτη του διανυκτέρευση ενώ εννέα εβδομάδων όταν μπήκε σε αεροπλάνο.Έκτοτε, ταξίδεψε σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Κάνσας, Γιούτα, Αριζόνα, Φλόριντα, Αλάσκα και Νέο Μεξικό.


https://www.instagram.com/p/CUQJE3MJ9Lj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει δει ιαματικές πηγές κατά μήκος ενός απομακρυσμένου ποταμού στο Αϊντάχο, παρακολούθησε μια γιορτή με μπαλόνια στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού και απόλαυσε την παραλία στη Φλόριντα, το Όρεγκον και τη Χαβάη. Οσο για τη μεγαλύτερη πτήση του, ήταν περίπου οκτώ ώρες, από τη Γιούτα στη Χαβάη.

Οι περιπέτειες του Briggs έχουν ήδη προσελκύσει το διαδικτυακό κοινό, με περισσότερα από 250.000 likes στο Where Is Briggs και σχεδόν 30.000 ακολούθους στο Instagram.

Ταξιδέψτε κι εσείς με τον μικρό travel infuencer μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά η μητέρα του στο Instagram. Δείτε αρκετές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved