Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά λίγων ημέρων με τρόπο μοναδικό

  • Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο.
  • Δέκα φωτογραφίες μωρών λίγων ημερών που αξίζει να δείτε.
Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά λίγων ημέρων με τρόπο μοναδικό
Instagram @sarbury_photo_design

Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο

Ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική. Τις ώρες και μέρες που ακολουθούν, όλα είναι πρωτόγνωρα. Τα συναισθήματα, τα βιώματα όλα. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι γονείς αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να φωτογραφίσουν τους ίδιους και τα νεογέννητα μωρά τους. Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν τις πρώτες εκείνες στιγμές και είναι το καλύτερο ενθύμιο που μπορείτε να έχετε.

Δέκα φωτογραφίες μωρών λίγων ημερών που αξίζει να δείτε

Η Sarah είναι επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού και γέννας και όπως διαβάζουμε στην επαγγελματικής της ιστοσελίδα, ο λόγος που αγαπά τη δουλειά της είναι ότι της αρέσει να "ζωγραφίζει" με το φως και να απαθανατίζει σπουδαίες στιγμές.

Στις φωτογραφίες της δίνει πάντα έμφαση στις λεπτομέρειες και τις εκφράσεις όσων φωτογραφίζει. Σε αυτές βλέπουμε γονείς με τα λίγων ημερών μωρά τους, νεογέννητα, αλλά και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

fotografies neogennito

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @sarbury_photo_design

Κάποιες από τις φωτογραφίες ωστόσο, ξεχωρίζουν από τις άλλες. Είναι οι κοντινές φωτογραφίες που εστιάζουν, άλλες στα πατουσάκια, άλλες στα μάγουλα κα άλλες στα στόματα μωρών. Η Sarah προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτός είναι ο λόγος που οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν.

neogennito idiaiterew fotografies 5

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @sarbury_photo_design

Πολλές από τις φωτογραφίες της δημοσιεύει η φωτογράφος στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο απαριθμεί πάνω από 20.000 ακολούθους και 2.100 δημοσιεύσεις.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Sarah στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved