Φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με ένα νεογέννητο (εικόνες)

Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ.

Φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με ένα νεογέννητο (εικόνες)
Instagram @sarbury_photo_design

Η Sarah είναι επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων, μεγαλύτερων παιδιών και οικογενειών. Όπως αναφέρει και η ίδια, στις φωτογραφίες εστιάζει στις εκφράσεις, τη διάθεση και τις μικρές λεπτομέρειες που θεωρεί ότι κάνουν τη διαφορά. Είναι λάτρης του μινιμαλισμού και απολαμβάνει να «ζωγραφίζει» με το φως , αναφέρει χαρακτηριστικά στην επαγγελματική της ιστοσελίδα.

Η καλλιτέχνης έχει φωτογραφίσει εκατοντάδες νεογέννητα και πολλές από τις φωτογραφίες της, τις δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram. Γονείς λίγο μετά τον τοκετό κρατούν αγκαλιά το μωρό τους, νεογέννητα επιστρέφουν στο σπίτι από το μαιευτήριο και ποζάρουν στον φακό, μεγαλύτερα αδέρφια που κρατούν ή αντικρύζουν για πρώτη φορά το νεογέννητο αδερφάκι της. Οι φωτογραφίες της Sarah ποικίλουν, όλες όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Το συναίσθημα.

Στις φωτογραφίες της, η φωτογράφος καταφέρνει να αποτυπώσει τα συναισθήματα των νέων γονιών, την ατμόσφαιρα, τη μοναδικότητα αυτών των στιγμών. Αυτό είναι και που τις κάνει και τόσο ιδιαίτερες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 20 χιλιάδες, ούτε ότι ολοένα και περισσότεροι γονείς την εμπιστεύονται για να απαθανατίσει με τον φωτογραφικό της φακό τις δικές τους ιδιαίτερες «πρώτες» στιγμές με το νεογέννητο μωρό τους.

fotografies neogennito goneis 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @sarbury_photo_design

Εμείς περιηγηθήκαμε στο account της Sarbury_photo_design και συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved