11χρονοι φίλοι βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά την πανδημία - Πώς αντέδρασαν;

  • Tα τελευταία δύο χρόνια, τα δύο παιδιά μένουν σε διαφορετικές πόλεις.
  • Ο Owen εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στον φίλο του, κάνοντάς του έκπληξη – Η συνέχεια είναι απολαυστική.
11χρονοι φίλοι βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά την πανδημία - Πώς αντέδρασαν;
Facebook Diane Stroud

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα και ιδιαίτερα για όλους μας. Η πανδημία άλλαξε την καθημερινότητά μας, τη ρουτίνα μας, τον τρόπο επικοινωνίας μας με τους γύρω μας. Απομονωθήκαμε, κάναμε να δούμε τους φίλους μας καιρό, κλειστήκαμε σπίτια μας. Εξίσου δύσκολο να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση ήταν και για τα παιδιά, που έκαναν μαθήματα από το σπίτι και αποχωρίστηκαν για μήνες τους φίλους και συμμαθητές τους.

Κάτι αντίστοιχο βίωσαν οι Stevie και ο Owen, δύο φίλοι που μεγάλωσαν μαζί αν και τα τελευταία δύο χρόνια ζουν σε διαφορετικές πόλεις. Τα δύο αγόρια είχαν να δουν το ένα το άλλο καιρό και βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, λίγες μέρες πριν. Το στιγμιότυπο της επανασύνδεσης απαθανάτισε η μητέρα του Stevie και το δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Το βίντεο έγινε viral και όχι άδικα καθώς η αντίδραση του γιου της, ο οποίος ήταν και αυτός που δεν περίμενε αυτήν την συνάντηση.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή. O εντεκάχρονος Stevie βγήκε από το σχολείο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο τον γονιών. Εκεί τον περίμενε μία έκπληξη. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου καθόταν ο φίλος του, ο οποίος είχε ταξιδέψει από το Μιζούρι στο Σικάγο για να του κάνει έκπληξη και να τον δει.

«Τι κάνεις εδώ;» τον ρωτάει το αγοράκι στο βίντεο και ο μικρός του απαντάει «Σε επισκέπτομαι στο Σικάγο! Αυτό κάνω εδώ». Το αγοράκι ξέσπασε σε κλάματα και το βίντεο με τους δύο φίλους κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.

Η τελευταία φορά που τα δύο αγόρια είχαν βρεθεί από κοντά, ήταν το 2019, περίπου έξι μήνες αφού ο Owen και η οικογένειά του είχαν μετακομίσει στο Μιζούρι. Όταν οι γονείς τον είχαν ρωτήσει τι θέλει για δώρο γενεθλίων, o Stevie είχε απαντήσει ότι ήθελε να δει τον φίλο του και έτσι πήγαν οικογενειακώς να τους επισκεφτούν.

Τα δύο αγόρια μιλούσαν στο τηλέφωνο και με βιντεοκλήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της καραντίνας και με αφορμή τα γενέθλια του Owen, οι γονείς του αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το Σικάγο.

filoi binteo sunantisi

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Diane Stroud

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved