Δίδυμα μωρά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της μαμάς τους - Απίθανες φώτο

Οι φωτογραφίες του Jiggy και της Olive είναι ό,τι πιο χαριτωμένο θα δείτε σήμερα.

Δίδυμα μωρά ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της μαμάς τους - Απίθανες φώτο
Instagram @priscillatbrown

Η Priscilla Brown είναι η συγγραφέας του βιβλίου "Waiting on the Universe" ένα βιβλίο με ποιήματα για την χρόνια μάχη με την υπογονιμότητα και την αβεβαιότητα, την επιθυμία και την ελπίδα μίας γυναίκας να βιώσει τη μητρότητα. Τη μάχη αυτή έδωσε και η ίδια με τον σύζυγό της για χρόνια, μέχρι που του όνειρό τους να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά έγινε πραγματικότητα και με το παραπάνω.

Η Priscila σήμερα είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, με τα νεότερα μέλη της οικογένειας, τα δίδυμα Jiggy και Olive, να έχουν γεννηθεί μόλις τον περασμένο Απρίλιο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή μητέρα μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά της και οι φωτογραφίες με τα λίγων μηνών μωρά είναι αναμφίβολα οι πιο εντυπωσιακές.

mama fotografies diduma 2

Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στον κόσμο, η Priscilla απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, και μάλιστα πολλές από τις αναρτήσεις της είναι χιουμοριστικές, όπως η παρακάτω:

"Τα δίδυμα είναι πλέον τριών μηνών. Τρεις μήνες είμαι μαμά διδύμων και να μερικά πράγματα που κανένα βιβλίο για δίδυμα δεν θα σας πει: τον πρώτο μήνα βασικός στόχος είναι πώς να καταφέρεις να θηλάσεις δύο πολύ πεινασμένα ανθρωπάκια. Τον δεύτερο να καταφέρεις να κοιμηθείς λίγο παραπάνω μπας και μπορέσεις να κλείσεις τρεις ώρες συνεχόμενου ύπνου και τον τρίτο απλώς να καταφέρεις να απαθανατίζεις αυτά τα χαμόγελα στην κάμερα, κάθε μέρα, όλη μέρα."

mama fotografies diduma 9

Τα διδυμάκια σήμερα είναι πέντε μηνών. Σιγά σιγά δοκιμάζουν τις πρώτες στέρεες τροφές, είναι πιο διαδραστικά με το περιβάλλον γύρω τους και χαμογελούν ασταμάτητα. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των χαριτωμένων διδύμων στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved