Παιδιά πριν και μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο – Απολαυστικό βίντεο

Μαμάδες και μπαμπάδες, μήπως ταυτίζεστε;

Παιδιά πριν και μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο – Απολαυστικό βίντεο

Πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η σημερινή και χιλιάδες μαθητές πήραν τις σάκες τους και ξεκίνησαν όλο χαρά για το σχολείο.

Η πρώτη μέρα είναι σαφώς πάντα πιο ιδιαίτερη. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες καλοκαιρινών διακοπών, τα παιδιά βλέπουν και πάλι τους συμμαθητές τους, τις σχολικές αίθουσες και βάζουν μπρος για μία ακόμη σχολική χρονιά. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Ενθουσιασμός, χαρά, ανυπομονησία, αλλά και θλίψη που οι διακοπές τελείωσαν.

Οι φωτογραφίες των παιδιών από την πρώτη μέρα στο σχολείο, είναι πλέον παράδοση σε κάθε σπίτι. Τα παιδιά ποζάρουν χαμογελαστά, «ατσαλάκωτα» στον φωτογραφικό φακό και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται. Έχετε αναρωτηθεί ωστόσο, πώς θα ήταν η αντίστοιχη λήψη λίγες ώρες μετά;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει το παρακάτω βίντεο.

Γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πριν και μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Στις αρχικές φωτογραφίες τα παιδιά φωτογραφίζονται όλο χαρά και στις άλλες, εμφανώς με διαφορετική διάθεση. Για κάποια η πρώτη μέρα μπορεί να μην ήταν ακριβώς όπως την περίμεναν, και άλλα από το παιχνίδι που ήδη σήμερα είχε την τιμητική του, επιστρέφουν στο σπίτι λερωμένα και με ανάκατα μαλλιά.

Πατήστε «play» και απολαύστε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved