Μωρό μπήκε σε κατσαρόλα με μακαρόνια – Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Ο χαριτωμένος μπόμπιρας έκανε θραύση στο διαδίκτυο.

Μωρό μπήκε σε κατσαρόλα με μακαρόνια – Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Tι κάνει ένα μωρό μέσα σε μία κατσαρόλα με μακαρόνια, θα αναρωτιέστε. Όχι, δεν βρέθηκε εκεί κατά λάθος, αλλά αυτό ήταν το concept φωτογράφισης που επέλεξαν ο γονείς του για να απαθανατίσουν το λίγων μηνών μωρό τους.

Το αγοράκι έχει τον δικό του λογαριασμό στο TikTok στον οποίο οι γονείς του δημοσιεύουν ξεκαρδιστικά βίντεο με εκείνον πρωταγωνιστή. Οι ακόλουθοί του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουν ξεπεράσει τους 1.000.000 και οι δημοσιεύσεις του συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες views η κάθε μία.

Ένα βίντεο με τον μικρό Adam, ωστόσο, μέσα σε μία κατσαρόλα με μακαρόνια, έκανε πάταγο στο TikTok και ξεπέρασε σε interactions και προβολές όλα τα υπόλοιπα. Οι γονείς του και ο φωτογράφος επέλεξαν αυτό το ιδιαίτερο concept και δε γινόταν να μην τραβήξουν βίντεο από το backstage. Ο μικρός Adam πάντως φαίνεται να το απήλαυσε ιδιαίτερα.

Το βίντεο με τον Adam μέσα στην κατσαρόλα έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια likes και ο αξιολάτρευτος μπόμπιρας έχει κάνει πάταγο στο διαδίκτυο. Μάλιστα οι γονείς του, δημοσίευσαν και ένα βίντεο με τη διαδικασία, το οποίο επίσης συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes και views.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved