9 πράγματα που δε γνωρίζετε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου;

9 πράγματα που δε γνωρίζετε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας ιδιαίτερος μήνας. Είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και έχει συνδεθεί με το τέλος τω καλοκαιρινών διακοπών, την επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Σεπτέμβρη είναι υπεύθυνα, δυνατά και αισιόδοξα. Δεν είναι όμως αυτά τα μόνα τους κοινά χαρακτηριστικά.

Το ζώδιό τους είναι παρθένος ή ζυγός

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου είναι παρθένοι στο ζώδιο. Χαρακτηριστικά τους είναι η αγάπη για την τάξη και η παρατηρητικότητα. Όσα έχουν γεννηθεί από τις 23 μέχρι και τα τέλη είναι Ζυγοί, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την κοινωνικότητα, την ευγένεια και την αγάπη για ισορροπία.

Η τυχερή τους πέτρα είναι το ζαφείρι

Η γενέθλιος πέτρα του Σεπτεμβρίου είναι το ζαφείρι. Έχει έντονο μπλε χρώμα και συμβολίζει την πίστη, τη σοφία και την ευγένεια.

Έχουν γεννηθεί τον πιο δημοφιλή μήνα γέννησης

Σύμφωνα με έρευνες, ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας με τις περισσότερες γεννήσεις, ιδιαίτερα το διάστημα από τις 09 μέχρι τις 20.

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου είναι χαρούμενα

Και μάλιστα υπάρχει και λογική εξήγηση για αυτό. Τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, η έγκυος εκτίθεται σε περισσότερη βιταμίνη D, η οποία περνάει και στο έμβρυο στη μήτρα. Η βιταμίνη D έχει επίδραση και στη διάθεση και η επαρκής πρόσληψή της μειώνει τον κίνδυνο για κατάθλιψη.

Έχουν πιο πυκνή οστική μάζα

Λόγω της βιταμίνης D που αναφέρουμε και παραπάνω, τα παιδιά του Σεπτεμβρίου φαίνεται να έχουν πιο πυκνή οστική μάζα. Στα περισσότερα μωρά δίνεται βιταμίνη D μετά τον τοκετό για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας και την υγιή ανάπτυξη τον οστών και των οργάνων.

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: findyourmomtribe.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved