Έτσι θα βρεις τις τσάντες, τα βοηθήματα και τα σχολικά είδη που θα χρειαστεί το παιδί με λίγα κλικ

Είτε το παιδάκι σου ετοιμάζεται να πάει για πρώτη φορά σχολείο, είτε επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά στις σχολικές αίθουσες, το σίγουρο είναι πως χαίρεσαι βλέποντας στο πρόσωπό του τον ενθουσιασμό για το γεγονός ότι θα δει και πάλι τους φίλους του ή θα κάνει νέους, για την όρεξη που έχει να μάθει, να διασκεδάσει και να νιώσει εκείνο το μοναδικό συναίσθημα, που συνοδεύει τις πρώτες ημέρες στα θρανία.

Έτσι θα βρεις τις τσάντες, τα βοηθήματα και τα σχολικά είδη που θα χρειαστεί το παιδί με λίγα κλικ

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως προκειμένου να είναι το μικρό σου έτοιμο για τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, καλείσαι να αναλάβεις άμεσα δράση, δηλαδή να βρεις τον κατάλληλο σχολικό εξοπλισμό για εκείνο: Από τις σχολικές τσάντες που θα φορά κάθε μέρα μέχρι τα σχολικά βιβλία, τα σχολικά βοηθήματα και γενικότερα, τα σχολικά είδη που θα το βοηθήσουν να έχει μία όμορφη, ομαλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τη σχολική λίστα με τον απαραίτητο back to school εξοπλισμό για το παιδί σου. Μπορείς όμως να τα καταφέρεις, χωρίς να ξεχάσεις κάτι και κυρίως, δίχως να βγεις εκτός budget ή να ταλαιπωρηθείς; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις το πώς και να ανακαλύψεις τις δικές μας must προτάσεις για μία αισιόδοξη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Όταν η back to school προετοιμασία γίνεται με δύο κινήσεις

Είτε «το έχεις» με την τεχνολογία, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως σήμερα αρκούν μερικά κλικ ή το άγγιγμα της οθόνης του smartphone σου για να βρεις, να παραγγείλεις και να παραλάβεις στον χώρο σου ακριβώς τα σχολικά είδη που χρειάζεται το παιδί σου. Αρκεί απλώς να μπεις στην ιστοσελίδα του Public και να χρησιμοποιήσεις το νέο online εργαλείο που δημιούργησε, για να κάνει πιο εύκολη και άνετη αυτή τη διαδικασία για κάθε γονιό.

public back to school 3108 2

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις για να βρεις ακριβώς τα σχολικά βιβλία -ξενόγλωσσα και μη- και τα σχολικά βοηθήματα που θα χρειαστεί φέτος το μικρό σου, είναι να κλικάρεις για να επιλέξεις το σχολείο και την τάξη που πηγαίνει ή στην περίπτωση που θέλει να μάθει φέτος μία άλλη γλώσσα, να διαλέξεις ποια είναι αυτή. Ουσιαστικά, μέσα από αυτό το εργαλείο, θα δημιουργήσεις τη σχολική λίστα με τα είδη που χρειάζεται το παιδί σου σε χρόνο «ντετέ» και θα τα παραγγείλεις online, χωρίς να χάσεις χρόνο!

public back to school 3108 3

Δημιουργώντας την πιο «έξυπνη» σχολική λίστα για τη φετινή χρονιά

«Και τι γίνεται στην περίπτωση που η σχολική λίστα με τις αγορές που θέλω να κάνω, περιλαμβάνει πολλά περισσότερα;», θα με ρωτήσεις. Τα πράγματα και σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ απλά! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως τώρα έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις online τη σχολική λίστα για το παιδί σου ή να καταγράψεις ό,τι θέλεις και να πας σε ένα κατάστημα Public, προκειμένου να στην ετοιμάσουν οι υπάλληλοί του; Τόσο απλά και χωρίς να χάνεις χρόνο πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο άλλο και από περιοχή σε περιοχή, θα βρεις φέτος τα απαραίτητα για το παιδί.

public back to school 3108 4

Τα σχολικά είδη που θα κάνουν ακόμη πιο αισιόδοξη τη νέα σχολική χρονιά

Η αλήθεια είναι πως ο ενθουσιασμός ενός παιδιού που ετοιμάζεται να πάει για πρώτη φορά σχολείο είναι μεγάλος. Το ίδιο και η χαρά ενός μαθητή ή μιας μαθήτριας που περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στην τάξη για να συναντήσει ξανά όλη την παρέα των συμμαθητών. Κάπου εδώ, βέβαια, κρίνεται απαραίτητη και η συμβολή των γονιών. Διότι για να γίνει το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς πιο όμορφο και ομαλό, κάθε γονιός πρέπει να μεριμνήσει, ώστε να εξοπλίσει το παιδί του με τα απαραίτητα είδη.

Ποια είναι, λοιπόν, τα must σχολικά είδη για τη φετινή χρονιά; Εκτός από τα απαραίτητα σχολικά βιβλία, τα σχολικά βοηθήματα, τα βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών και τα είδη ατομικής προστασίας για την ασφαλέστερη επιστροφή του παιδιού στα θρανία, υπάρχουν ορισμένες ακόμη προσθήκες που αξίζουν μία θέση στη σχολική λίστα που ετοιμάζεις και μπορούν να ενθουσιάσουν ακόμη περισσότερο κάθε μικρό μαθητή ή μαθήτρια. Ιδού, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις και τι αξίζει να προμηθευτείς!

#1 Επένδυσε στους αγαπημένους του ήρωες: Για να κάνεις το μικρό σου να ανυπομονεί ακόμη πιο πολύ για την επιστροφή στο σχολείο, δοκίμασε να εντάξεις στη λίστα με τα σχολικά είδη για εκείνο μία σχολική τσάντα πλάτης ή ένα τρόλεϋ για το σχολείο με τους αγαπημένους του παιδικούς ήρωες ή με ευφάνταστα σχέδια και χρώματα.

public back to school 3108 5

#2 Βρες τα εργαλεία που θα κάνουν πιο άνετη και δημιουργική τη χρονιά του: Τα τετράδια, οι κασετίνες, τα είδη γραφείου και τα ημερολόγια γενικότερα, είναι σίγουρα απαραίτητες προσθήκες για κάθε σχολική λίστα. Από εκεί και πέρα όμως, καλό είναι να βρεις και ορισμένα σχολικά είδη, που θα κάνουν και πιο δημιουργικές τις στιγμές του παιδιού στο σχολείο, αλλά και το σπίτι, όπως είδη ζωγραφικής και φυσικά, είδη χειροτεχνίας. Ρίξε μία ματιά στα νέα σχέδια Coolbee και θα βρεις ό,τι ψάχνεις! Το τι θα επιλέξεις, εξαρτάται από την τάξη στην οποία πηγαίνει το παιδί σου και φυσικά, το πόσο πολύ θέλει να ασχοληθεί με πιο καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση, ένα τεχνολογικό gadget κρίνεται επίσης απαραίτητο για κάθε μαθητή σήμερα, ειδικότερα αν το παιδί πηγαίνει σε μεγαλύτερες τάξεις. Ένα laptop, ένας σταθερός υπολογιστής ή ένα tablet, λοιπόν, ενδέχεται να κριθεί πολύτιμο.

public back to school 3108 6

#3 Τα απαραίτητα για το σχολικό διάλειμμα: Τέλος, επειδή τα παιδιά περνούν πολλές ώρες στο σχολείο και όπως κάθε γονιός, έτσι και εσύ, πιθανότατα θα σκέφτεσαι λίγο παραπάνω το τι θα φάει το μικρό σου, όσο είναι εκτός σπιτιού, καλό είναι να μην παραλείψεις και τα απαραίτητα φαγητοδοχεία για τα σπιτικά σνακ που θα του ετοιμάζεις και φυσικά, τα παγούρια με το νερό ή τον χυμό του, για το διάλειμμα στο σχολείο ή για την εκδρομή!

public back to school 3108 7

Τόσο απλά, με λίγα μόνο κλικ, θα βρεις φέτος ό,τι αξίζει να περιλαμβάνει η σχολική λίστα με τις αγορές για το παιδί και να το βοηθήσεις να ζήσει αυτό το μοναδικό «ξανά στα θρανία» συναίσθημα! Όποια και αν είναι τα σχολικά είδη που χρειάζεται το μικρό σου, στο Public θα βρεις ακριβώς τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες και την τάξη του και δη, με τον πιο άνετο τρόπο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved