Γιατί τα μωρά του Αυγούστου είναι ξεχωριστά

Συναρπαστικά πράγματα που δεν έχετε ακούσει ποτέ για τα παιδιά του Αυγούστου
Γιατί τα μωρά του Αυγούστου είναι ξεχωριστά

Είτε πρόκειται να γεννήσετε ένα μικρούλι μέσα στον μήνα, είτε έχετε φέρει στον κόσμο ένα μωρό του Αυγούστου, ετοιμαστείτε να μάθετε μερικά συναρπαστικά πράγματα για τον χαρακτήρα τους και την προσωπικότητά τους.

Τείνουν να έχουν αυτοπεποίθηση, να είναι δυνατοί και οργανωμένοι ενήλικες

Τα μωρά του Αυγούστου είναι είτε είναι Λέοντες είτε Παρθένοι τείνουν να έχουν αυτοπεποίθηση, είναι πολύ δυνατοί άνθρωποι, σωματικά και ψυχικά και επίσης είναι πολύ περήφανοι και πολύ χαρισματικοί.

mora paidia tou aygoustou 4

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί τον ίδιο μήνα

Χιλιάδες διάσημοι έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο όπως η Blake Lively, η Anna Kendrick,βη Mila Kunis, η Kylie Jenner, η Jennifer Lawrence, ο Barack Obama και ο Bill Clinton.

Πιθανότατα να καταλήξουν σε διοικητικές θέσεις

Μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι το αφεντικό σας έχει γεννηθεί τον Αύγουστο. Συνήθως τα παιδιά που γεννιούνται τον Αύγουστο, καταλήγουν σε ηγετικές θέσεις λόγω του χαρίσματος που έχουν και της αυτοπεποίθησής τους.

mora paidia tou aygoustou 2

Έχουν μικρές πιθανότητες να υποφέρουν από κάποια ψυχική ασθένεια

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που γεννιούνται το χειμώνα μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν ορισμένα προβλήματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης και της σχιζοφρένειας. Οι ερευνητές δεν είναι απόλυτα σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό. Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στην μήτρα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο ανάπτυξης του εγκεφάλου ενός μωρού.

Το λουλούδι που αντιστοιχεί στον μήνα Αύγουστο είναι η γλαδιόλα

Το λουλούδι του μήνα Αυγούστου είναι η γλαδιόλα, η οποία λέγεται ότι αντιπροσωπεύει χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η δύναμη και η ηθική ακεραιότητα.

mora paidia tou aygoustou 3

Η σύλληψη έγινε πιθανότατα τον Νοέμβριο

Τα μωρά του Αυγούστου είναι πιο πιθανό να έχουν συλληφθεί τον μήνα Νοέμβριο.

Θα είναι έξυπνα μα δύσκολα παιδιά

Οι έντονες προσωπικότητες που έχουν οι Λέοντες και οι Παρθένοι είναι εμφανείς από πολύ νωρίς. Τα παιδιά Λέοντες και τα παιδιά Παρθένοι είναι και τα δύο πολύ έξυπνα. Ακόμα και ως μωρά, τείνουν να βρίσκονται μπροστά αναπτυξιακά μπροστά. Όπως αναφέρουν και οι ειδικοί οι γονείς αυτών των παιδιών θα πρέπει να είναι έτοιμοι όχι μόνο να διδάξουν τα παιδιά τους αλλά επίσης και να διδαχθούν από αυτά.

πηγή: redbook.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved