Αυτή η μπέμπα λατρεύει τα... floral - Δείτε πώς τη φωτογραφίζει η μαμά της

Το κοριτσάκι φοράει απίθανα outfits και ποζάρει όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό της μητέρας της.

Αυτή η μπέμπα λατρεύει τα... floral - Δείτε πώς τη φωτογραφίζει η μαμά της
Instagram @notopa

Η Dominika είναι blogger, έγκυος και μητέρα ήδη της μικρής Maya που φέτος έγινε ενός έτους. Η νεαρή μαμά ασχολείται πολύ με τη μόδα, τη διακόσμηση και έχει αδυναμία στα παστέλ χρώματα και στα floral σχέδια, κάτι που όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει και η κόρη της.

H Dominika είναι ενεργή στα social media, οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει, ωστόσο, δεν είναι δικές της, αλλά της Μaya. Η εγκυμονούσα φοράει στο κοριτσάκι απίθανα outfits με floral σχέδια και τη φωτογραφίζει σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους. Τα ρούχα θα τα ζήλευε ακόμα κι ένας ενήλικας και όσο για το κοριτσάκι, είναι τρισχαριτωμένο και αρκετά εξοικειωμένο με τον φωτογραφικό φακό.

fotografiew mpempa floral 3

Η Maya έχει μεγάλα μπλε μάτια, καστανόξανθα μαλλιά και πολλές φορές η Dominica τη φωτογραφίζει και εν ώρα ύπνου.

fotografiew mpempa floral 11

Ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες όπου το κοριτσάκι ολοκληρώνει το look της με αξεσουάρ, όπως τουρμπάνια, κορδέλες και γυαλιά ηλίου.

fotografiew mpempa floral 9

Η Dominika σύντομα αναμένεται να γεννήσει και τότε ο λογαριασμός της θα γεμίσει και με φωτογραφίες του μικρού αγοριού. Μέχρι τότε σας αφήνουμε να απολαύσετε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Maya στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved