Αυτός ο μπέμπης λατρεύει τα καπέλα και οι φωτογραφίες του είναι απίθανες

Ο Mason Lane είναι πέντε μηνών και έχει το δικό του προφίλ στο Instagram. 

Αυτός ο μπέμπης λατρεύει τα καπέλα και οι φωτογραφίες του είναι απίθανες
Instagram @mason_lane_

Ο Mason Lane γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2021. Είναι ένα χαριτωμένο αγοράκι και παρόλο που είναι μόλις 5 μηνών, έχει ήδη το δικό του προφίλ στο Instagram, το οποίο διαχειρίζονται οι γονείς του.

Εκεί ανεβάζουν υπέροχες φωτογραφίες, οι οποίες και αποτυπώνουν πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωρό τους μήνα με τον μήνα. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων, είναι ότι το αγοράκι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας καπέλο, ένα αξεσουάρ απαραίτητο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

mwro forotgrafies kapelo 5

Μέχρι στιγμή ο λογαριασμός του Mason έχει 215 αναρτήσεις. Τα καπέλα που φοράει διαφέρουν ως προς το χρώμα και το είδος και σε όλες τις φωτογραφίες ο μπέμπης ποζάρει με νάζι. Απαρατήρητο βέβαια δεν περνάει συνολικά και το όλο στιλ του και μάλιστα, ο χαριτωμένος μπόμπιρας έχι ήδη συνεργαστεί με brands βρεφικής ένδυσης. Λέτε το αγοράκι να είναι ένας ανερχόμενος influencer;

mwro forotgrafies kapelo 1

Απαραίτητο το καπέλο τους καλοκαιρινούς μήνες

Τα μωρά είναι ακόμα πιο ευαίσθητα στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες και το καπέλο είναι απαραίτητο αξεσουάρ στη βόλτα ή την εξόρμηση στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες. Για ακόμα καλύτερη προστασία προτιμήστε καπέλα με γείσο τα οποία καλύπτουν και προστατεύουν μεγαλύτερη επιφάνεια του δέρματος. Επίσης μην ξεχνάτε, να βάζετε στο παιδί αντηλιακό τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την έξοδό σας από το σπίτι και να το ανανεώνετεκάθε μία ώρα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved