Μωράκια στο απόλυτο #summermood - Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα (pics)

Γονείς φωτογραφίζουν τα μωρά τους σε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Μωράκια στο απόλυτο #summermood - Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα (pics)
Instagram @mason_lane_

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά απολαμβάνουν ήδη μία καθημερινότητα με ατελείωτο παιχνίδι, χωρίς σχολείο και υποχρεώσεις κι εμείς μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Εάν γίνατε πρόσφατα μαμά, το φετινό καλοκαίρι είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο για εσάς, καθώς είναι το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό σας. Οι καλοκαιρινές σας διακοπές θα είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με όλες τις προηγούμενες, εξίσου όμως απολαυστικές, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής:

  • Επιλέξτε κάποιον προορισμό όχι απομονωμένο και ιδανικά με γρήγορη πρόσβαση σε νοσοκομείο σε περίπτωση που χρειαστεί.
  • Βρείτε ένα κατάλυμα άνετο που θα σας παρέχει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε εσείς ή το μωρό. Εάν δίνετε στο μωρό ξένο γάλα, θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για την προετοιμασία του γάλακτος.
  • Ετοιμάστε από νωρίς τη λίστα με όσα θα χρειαστείτε για εσάς και το μωρό. Έτσι δεν θα ξεχάσετε σημαντικά αντικείμενα, ρούχα ή άλλα πράγματα που θα σας είναι απαραίτητα.
  • Όπου κι αν πάτε φροντίστε ώστε το μωρό να μην εκτίθεται πολύ ώρα στο ήλιο και να μην είναι σε κλιματιζόμενο χώρο με δυνατή ψύξη.
  • Αντίστοιχα, στο αυτοκίνητο η θερμοκρασία πρέπει να είναι δροσερή, να ανανεώνεται ανά τακτικά διαστήματα ο αέρας και να υπάρχουν στα παράθυρα του ΙΧ σκίαστρα. Επιπροσθέτως, η ασφαλής μεταφορά προϋποθέτει ειδικό κάθισμα με ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων, τοποθετημένο στην πίσω θέση του αυτοκινήτου.
  • Επιλέξτε καθαρές παραλίες χωρίς πολύ κόσμο και προτιμήστε καλύτερα τα παιχνίδια στην αμμουδιά και τη θάλασσα τις απογευματινές ώρες.
  • Εάν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην παραλία έχετε το μωρό στο καρότσι τοποθετήστε το στη σκιά ή κάτω από μια ομπρέλα, φροντίζοντας να έχει τον ήλιο στην πλάτη του.
  • Για να αποφύγουμε τα τσιμπήματα από έντομα, θα πρέπει, μετά τη δύση του ηλίου, τα ρουχαλάκια του μωρού να είναι ανοιχτόχρωμα και να καλύπτουν όλο το μήκος των άκρων.
  • Έχετε μαζί σας ένα φορητό φαρμακείο.

Ακολουθώντας τα παραπάνω εσείς αλλά και το μωρό σας θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα απολαύσετε το πρώτο σας καλοκαίρι μαζί.


https://www.instagram.com/p/CRBgpm4ssPV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μωρό βέβαια δεν θυμάται τίποτα από τις πρώτες του καλοκαιρινές διακοπές, για αυτό, μην ξεχάσετε να βγάλετε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες για να του τις δείχνετε όταν θα μεγαλώσει.

Το ίδιο κάνουν οι περισσότεροι γονείς και πολλοί, μάλιστα, είναι αυτοί που ανεβάζουν στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εμείς πάντως βρήκαμε στο Instagram απίθανες φωτογραφίες μωρών στο απόλυτo summer mood και "λιώσαμε".

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved