Οκτώ πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού;

Οκτώ πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο

Φέτος, ο Ιούλιος μας βρήκε εν μέσω καύσωνα με τις θερμοκρασίες σήμερα να αναμένεται να ξεπεράσουν τους 45°C σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Ο Ιούλιος είναι ο δεύτερος μήνες του καλοκαιριού. Τα σχολεία έχουν πλέον κλείσει, τα παιδιά απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ήδη έχουν σημειώσει ένα αρκετά μεγάλο σκορ σε παγωτά και μπάνια.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι γενναιόδωρα, συναισθηματικά και ξέρουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα κοινά τους χαρακτηριστικά. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Το ζώδιο τους είναι καρκίνος ή λέων

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1η μέχρι και τις 22 Ιουλίου είναι καρκίνοι. Οι καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και νοιάζονται για τους γύρω τους. Τα παιδιά που γεννιούνται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, από τις 22 του μήνα κι έπειτα, είναι λέοντες και τα χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση, η επιμονή και η πίστη. Λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής για αυτό και συχνά την αποζητούν.

Τα λουλούδια τους είναι τα δελφίνια και τα νούφαρα

Τα λουλούδια που "γεννιούνται" αυτόν τον μήνα είναι το δελφίνιο και το νούφαρο. Και τα δύο είναι πολύ ευαίσθητα και τρυφερά. Το δελφίνιο συμβολίζει όμορφα συναισθήματα ανάλογα με το χρώμα του. Για παράδειγμα, τα ροζ δελφίνια συμβολίζουν την ευτυχία, τα μωβ την πρώτη αγάπη και τα μπλε την ευγνωμοσύνη. Τα νούφαρα αντίστοιχα, συμβολίζουν την αγνότητα.

noufaro

Πηγή φωτογραφίας: pexels.com / photo credits pixabay

Η τυχερή τους πέτρα είναι το ρουμπίνι

Το ρουμπίνι δεν είναι απλώς ένας πολύτιμος λίθος. Είναι ένας από τους πιο πολύτιμους λίθους και συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και την επιτυχία.

Είναι λαμπερά όπως ο μήνας που έχουν γεννηθεί

Διάφορες έρευνες έχουν ως αντικείμενο μελέτης το μήνα γενεθλίων των παιδιών με το πώς αναπτύσσουν τον χαρακτήρα τους μεγαλώνοντας. Σύμφωνα με μία από αυτές, τα παιδιά του Ιουλίου φαίνεται να διαπρέπουν ως ενήλικες και να έχουν λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσουν ψυχολογικές διαταραχές όπως ή κατάθλιψη και διακυμάνσεις στη διάθεσή τους.

Δείτε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: happiestbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved