Μαμά φωτογραφίζει το μωρό της μήνα με τον μήνα - Δείτε το υπέροχο άλμπουμ

Το αγοράκι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και είναι αξιολάτρευτο.

Μαμά φωτογραφίζει το μωρό της μήνα με τον μήνα - Δείτε το υπέροχο άλμπουμ
Instagram @by_dreia_

Η Andreia Santos ζει με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. Έγινε για πρώτη φορά μαμά εννέα μήνες πριν και έκτοτε το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες του γιου της, Matteo.

Η νεαρή μητέρα απαθανατίζει απλές καθημερινές τους στιγμές εντός κι εκτός σπιτιού,και φωτογραφίζει πότε μόνο του το αγοράκι και πότε μαζί της.

mama gios mina to mina 1

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν στο προφίλ της ωστόσο, είναι αυτές που δηλώνουν την ανάπτυξη του γιου της μήνα με τον μήνα.

H... παράδοση αυτή ξεκίνησε όταν ο μικρός Matteo ήταν τριών μηνών. Τότε, η Andreia είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία με το αγοράκι να ποζάρει στον φακό δίπλα από μερικά κόκκινα ζαχαρωτά που σχημάτιζαν τον αριθμό τρία.

mama gios mina to mina 4

Το ίδιο έκανε αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό και έναν μήνα μετά, όταν ο γιος της ήταν τεσσάρων μηνών. Σε αυτή τη φωτογραφία το αγοράκι κρατάει μία κάρτα με τον αριθμό τέσσερα.

mama gios mina to mina 6

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νεαρή μητέρα από τον 5ο μέχρι και τον 9ο μήνα στην gallery που ακολουθεί. Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο μπορείτε να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε κι εσείς για το μωρό σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved