Καλοκαιρινά χτενίσματα με πλεξούδες για κορίτσια (pics & vid)

Δέκα διαφορετικές προτάσεις για να εμπνευστείτε.

Καλοκαιρινά χτενίσματα με πλεξούδες για κορίτσια (pics & vid)
Instagram @brianasbraids

Το καλοκαίρι προτιμούμε τα αέρινα, δροσερά ρούχα και τα "μαζεμένα" μαλλιά, ειδικά όταν είμαστε μακριά από τη δροσιά του σπιτιού μας. Από τα must και ίσως πιο βολικά χτενίσματα είναι οι πλεξούδες.

Απλές, γαλλικές, πλεξούδες ψαροκόκαλο. Οι επιλογές είναι πολλές και με λίγη φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα βολέψουν τα παιδιά όλη την ημέρα, στο σχολείο, στη θάλασσα, στο παιχνίδι, παντού.

Η Mariya, aka @brianasbraids στο Instagram, είναι μία μαμά δύο κοριτσιών που μετά από πολλή εξάσκηση και αμέτρητα βίντεο στο YouTube, έχει αναγάγει τα χτενίσματα των κοριτσιών της σε πραγματική τέχνη. Η νεαρή μητέρα δημιουργεί άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες στις κόρες της, άλλα απλά και άλλα πιο.. περίπλοκα.

Οι ιδέες της σίγουρα αποτελούν πηγή έμπνευσης και παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας χτενίσματα τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς φέτος το καλοκαίρι.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να ξέρετε να κάνετε τις τρεις βασικές πλεξούδες, την απλή, τη γαλλική και την γερμανική, οπότε για αρχή μπορείτε να δείτε πώς θα κάνετε την κάθε μία βήμα-βήμα, στα παρακάτω βίντεο.

Απλή πλεξούδα



Γαλλική πλεξούδα



Γερμανική πλεξούδα






Κάντε λίγη εξάσκηση και πολύ σύντομα θα γίνετε εξπέρ. Έπειτα θα μπορείτε να δοκιμάσετε και τα απίθανα χτενίσματα που βλέπετε στην gallery που ακολουθεί.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved