12χρονος έφτιαξε τον πιο ψηλό πύργο με ξυλάκια παγωτού στον κόσμο (pics)

Το αγοράκι δικαίως μπήκε στο βιβλίο Γκίνες. Η δημιουργία του είναι εντυπωσιακή.

12χρονος έφτιαξε τον πιο ψηλό πύργο με ξυλάκια παγωτού στον κόσμο (pics)
kids.guinnessworldrecords.com

O 12χρονος Eric Klabel από την Αμερική κατασκεύασε τον πιο ψηλό πύργο με ξυλάκια παγωτού στον κόσμο. Ο πύργος του Eric έχει ύψος 6,157 μέτρα, είναι ευδιάκριτος και ένα έργο που εμπνεύστηκε από τον μπαμπά του ο οποίος φτιάχνει παρόμοιες κατασκευές.

Το έφηβο αγόρι γνώριζε τις ικανότητές τους και αποφάσισε να κάνει αυτήν του δημιουργία με στόχο να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Επέλεξε να φτιάξει έναν πύργο του οποίου η βάση θυμίζει πυραμίδα για να είναι πιο γερή. Κατά τη διαδικασία της κατασκευής του, από τις αγαπημένες του στιγμές όπωσ δήλωσε σε συνέντευξή του, ήταν όταν έβλεπε τον πύργο που δημιουργούσε από πιο μακριά. Τότε καταλάβαινε ότι αυτό που είχε φτιάξει ήταν κάτι εντυπωσιακό.

gkines agori 2

Ο Eric φτιάχνει κατασκευές με ξυλάκια τα τελευταία χρόνια και έχει εξελίξει το ταλέντο του. Άλλες κατασκευές του είναι αυτοσχέδια αυτοκίνητα, σκάφη μέχρι και έπιπλα για το σπίτι.

"Ένιωσα ευγνώμων που μπήκα στο βιβλίο Γκίνες. Ήμουν τόσο χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω μέχρι εκεί. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι ότι καταφέρει να γίνω γνωστός για κάτι το οπο;iο λατρεύω, μία από τις αγαπημένες μου ενασχολήσεις" δήλωσε ο 12χρονος στο kids.guinessworldrecords.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved