Δίδυμες «μεταμορφώνονται» σε πασίγνωστες σταρ και γίνονται viral

Τα δύο κοριτσάκια έχουν πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο TikTok και όχι μόνο.

Δίδυμες «μεταμορφώνονται» σε πασίγνωστες σταρ και γίνονται viral
Instagram @garzacrew

Οι δίδυμες Haven και Koti είναι μόλις τεσσάρων ετών, ήδη όμως έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό στα social media. Στο ΤikTok οι followers τους έχουν ξεπεράσει τους 1.200.000 και συνεχώς αυξάνονται. Τα βίντεο που ανεβάζουν αποκτούν εκατοντάδες χιλιάδες views μέσα σε λίγες μόνο ώρες και μέσω αυτών περιγράφουν καθημερινές τους στιγμές, δείχνουν τις χορευτικές τους επιδόσεις και μοιράζονται τους πιο απολαυστικούς διαλόγους τους.



Εξίσου δημοφιλή είναι τα δύο κορίτσια και στην πλατφόρμα του Instagram.

Εκεί ανεβάζουν όχι μόνο βίντεο αλλά και υπέροχες φωτογραφίες τους, από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές που αναπαριστούν εντυπωσιακές εμφανίσεις αγαπημένων celebrities. Τα δύο κορίτσια έχουν "μιμηθεί" το look επωνύμων που έδωσαν το "παρών" στα φετινά Όσκαρ και Grammy. Μεταξύ αυτών της Beyonce, της Amanda Seyfried, της Halle Berry και πολλών ακόμα.


https://www.instagram.com/p/CMc7Bb3hwWo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτός άλλωστε είναι κι ένας από τους λόγους που τα δυο κορίτσια έγιναν γνωστά στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες τους είναι άκρως απολαυστικές καθώς, εκτός από την ενδυμασία τους τις εντυπώσιες κλέβουν και οι πόζες και εκφράσεις τους.

Δείτε τις φωτογραφίες των χαριτωμένων διδύμων που έκαναν θραύση στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved