Νεογέννητα φωτογραφίζονται μέσα σε καλάθι – Μοναδικές φωτογραφίες

Μωράκια μόλις λίγων εβδομάδων έχουν την πρώτη τους φωτογράφιση.

 

Νεογέννητα φωτογραφίζονται μέσα σε καλάθι – Μοναδικές φωτογραφίες
instagram@Bethany Hope

Οι φωτογραφίσεις νεογέννητων κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Μωρά που συχνά δεν έχουν καν σαραντίσει, φωτογραφίζονται από επαγγελματίες του είδους, χαρίζοντας στους γονείς τους ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Στις περισσότερες από αυτές, τα μωράκια είναι τυλιγμένα με μαλακές κουβέρτες μέσα σε καλάθι ή μεταλλικό κουβά, φορώντας στο κεφαλάκι σκουφάκια ή κορδέλα (ανάλογα με το φύλο του μωρού).

Κι αν αναρωτιέστε γιατί σχεδόν σε όλες τα μωρά κοιμούνται, η απάντηση είναι απλή: οι φωτογράφοι επιλέγουν να τα φωτογραφίζουν αφού έχουν θηλάσει ή πιει το γάλα τους κι είναι έτοιμα να κοιμηθούν.

Ορισμένοι γονείς θεωρούν ότι δεν είναι σωστό να υποβάλλεται το μωρό σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είναι πάρα πολύ μικρό. Ωστόσο, οι επαγγελματίες του είδους εξηγούν ότι μια επαγγελματική και δη καλλιτεχνική φωτογράφηση μωρού, δεν είναι όπως οι κλασικές και ότι προτεραιότητά τους είναι πάντα το νεογέννητο.

Πάντως είναι αρκετοί οι γονείς που θέλουν να έχουν ξεχωριστές φωτογραφίες από το νεογέννητο μωρό τους και ζητούν την συνδρομή των φωτογράφων που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις.

Εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένες της Bethany Hope η οποία φωτογράφισε τα νεογέννητα μέσα σε καλάθι.Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved