Aυτές οι φωτογραφίες με το μικρόσωμο κοριτσάκι έγιναν viral

Ινδός καλλιτέχνης δημιουργεί έναν χαρακτήρα κοριτσιού για να δώσει περισσότερη …ζωή στις φωτογραφίες του.

Aυτές οι φωτογραφίες με το μικρόσωμο κοριτσάκι έγιναν viral
Instagram@vimalchandran

Ο Vimal Chandran, καλλιτέχνης από την Ινδία, κατάφερε μέσα από την ιδιαίτερη δουλειά του, να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίες, συνδύασε την πραγματικότητα με την φαντασία αποτυπώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε μια σειρά φωτογραφιών. Πρώτα, τραβά μια φωτογραφία από κοντά επιλέγοντας ένα λουλούδι ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο και στη συνέχεια σχεδιάζει το "Yellow Girl", το μικροσκοπικό κοριτσάκι που εμπνεύστηκε, δίνοντάς του …ζωή.

«Ως φωτογράφος, ενδιαφέρομαι να εξερευνήσω και να παρατηρήσω τον κόσμο μέσω της μακροφωτογραφίας (η φωτογραφία πολύ μικρού αντικειμένου που έχει ληφθεί γκρο πλαν, με κλίμακα τη μονάδα, ή λίγο παραπλήσια αυτής). Αντί να τεκμηριώσω τον μακροοικονομικό κόσμο χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία, σκέφτηκα να προσθέσω μικρές ιστορίες σε κάθε μία από αυτές (τις φωτογραφίες) για να τις κάνω πιο ενδιαφέρουσες. Έτσι, εισήγαγα τον χαρακτήρα «του κίτρινου κοριτσιού» και χρησιμοποίησα τις φωτογραφίες για να τις αφηγηθώ. Αυτός ο ψηφιακά απεικονιζόμενος χαρακτήρας αλληλεπιδρά με τον μακροοικονομικό κόσμο με έναν ιδιόμορφο τρόπο», ανέφερε ο καλλιτέχνης.

Ο Vimal Chandran, θεωρείται ένας πολυεπιστημονικός καλλιτέχνης και έχει αναγνωριστεί για το φωτογραφικό του έργο, τις εικόνες και τα σχέδιά του.Ο λογαριασμός του στο Instagram έχει 280.000 followers και τα σχόλια είναι εγκωμιαστικά.

Πάρτε μια γεύση από την δουλειά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved