Έξι πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά του Μαΐου

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Μάιο;

Έξι πράγματα που δε γνωρίζατε για τα παιδιά του Μαΐου
Instagram @sephystardust

Ο Μάιος είναι ο τρίτος μήνας της άνοιξης. Το καλοκαίρι είναι ακόμα πιο κοντά, η θερμοκρασία έχει ανέβει, οι μέρες είναι μεγαλύτερες και η φύση είναι πιο ανθισμένη από ποτέ.

Ακόμα πιο ξεχωριστό τον μήνα αυτόν κάνουν η Γιορτή της Μητέρας και φυσικά η Πρωτομαγιά που σε υπό φυσιολογικές συνθήκες μας βρίσκει στην εξοχή να φτιάχνουμε τα μαγιάτικα στεφάνια.

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτόν είναι γλυκά και χαρούμενα. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται μεταξύ τους.

Θα είναι Ταύρος ή Δίδυμος

Το ζώδιο των παιδιών που γεννιούνται μέχρι τις 21 Μαΐου είναι ο Ταύρος τον οποίο χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα, η υπομονή κα το καλό γούστο. Τα παιδιά που γεννιούνται από τις 21 Μαΐου κι έπειτα είναι Δίδυμοι και βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η εξωστρέφεια και η επικοινωνία.

Η τυχερή τους πέτρα είναι το σμαράγδι

Το σμαράγδι είναι από τους όμορφους και λαμπερούς πολύτιμους λίθους και συμβολίζει την αγάπη και την αναγέννηση.

Υπάρχουν δύο λουλούδια που γεννιούνται αυτόν τον μήνα

Παρόλο που την άνοιξη όλη η φύση ανθίζει, υπάρχουν δύο λουλούδια που θεωρούνται ότι γεννιούνται τον Μάιο, το κρίνο και το hawthorn τα οποία και αντικατοπτρίζουν μερικά από τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτόν τον μήνα, την γλυκύτητα και η ευαισθησία.

Δείτε τρία ακόμα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή πληροφοριών: happiestbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved