Μαμά φωτογραφίζει τα παιδιά της & δείχνει το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους

Τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε τέσσερα αδελφάκια .

Μαμά φωτογραφίζει τα παιδιά της & δείχνει το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους
instagram @chasingthesummerfields

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι αδελφικές σχέσεις διαδραματίζουν συχνά σημαντικό ρόλο στο πώς αλληλεπιδρούμε ως ενήλικες σε άλλες σχέσεις , προσωπικές, κοινωνικές επαγγελματικές.

Είναι μια σχέση αντιθέσεων και εναλλαγής συναισθημάτων: αγάπης, ζήλιας, θαυμασμού, αντιπαλότητας, συνεργασίας, θαυμασμού, συνεργασίας. Απ’ όλα έχει η αδελφική αγάπη, που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι ουσιαστική και καθοριστική στη ζωή των παιδιών.

Τα αδέλφια μαθαίνουν να μοιράζονται ακόμα κι αν διαφωνούν. Μαθαίνουν να στηρίζει και να προστατεύει το ένα το άλλο. Έχουν ομαδικό πνεύμα, λένε τα μυστικά τους και ενίοτε είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Η Jas, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και νιώθει ιδιαίτερα ευτυχισμένη που αν και μικρά είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους. Στον λογαριασμό της στο Instagram οι φωτογραφίες με τα αδελφάκια συγκεντρώνουν χιλιάδες likes καθώς είναι ιδιαίτερα τρυφερές και αποτυπώνουν τη στενή της σχέση.

Οι δύο κόρες της αλλά και ο γιος της φροντίζουν το μικρό αδελφάκι τους όσο μπορούν ( κι όσο το επιτρέπει η ηλικία τους) ενώ από τις πιο όμορφες φωτογραφίες είναι αυτές που παίζουν ή κοιμούνται και τα τέσσερα αδελφάκια μαζί.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της ευτυχισμένης μαμάς στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved