Οι πριγκίπισσες της Disney σε βρεφική ηλικία - Απίθανα σκίτσα

Τις δημιουργίες του Alex Pick αξίζει να τις δείτε.

Οι πριγκίπισσες της Disney σε βρεφική ηλικία - Απίθανα σκίτσα
Instagram @apicollodraws

Οι αγαπημένοι ήρωες και ηρωίδες της Disney έχουν πολλές φορές αποτελέσει πηγή έμπνευσης. Ο Alex Pick είναι ένας γραφίστας από τη Γερμανία, ιδιαίτερα γνωστός στους Disney fans. Οι περισσότερες δημιουργίες του καλλιτέχνη είναι εμπνευσμένες από τους ήρωες και ιστορίες της Disney και όταν τις αναρτά στα social media, δέχεται καταιγισμό από likes και σχόλια.

Από τα τελευταία project του καλλιτέχνη ήταν να δημιουργήσει αγαπημένους ήρωες και ηρωίδες όπως θα ήταν στη βρεφική ηλικία. Σύμφωνα με το boredpanda.com, η ιδέα αυτή γεννήθηκε στο μυαλό του όταν είδε τις φωτογραφίες της Karen Marie η οποία φωτογράφισε μωράκια μεταμφιεσμένα σε γνωστές ηρωίδες αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων.

disney nipiaki ilikia 4

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @bellybeautifulportraits

Ο Alex έβαλε τη δική του πινελιά και δημιούργησε σκίτσα με τη Χιονάτη, την Ωραία Κοιμωμένη, την Έλσα και πολλές ακόμα πριγκίπισσες κατά τη βρεφική αλλά και νηπιακή ηλικία. Όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του, μεγάλωσε την εποχή όπου 2D ταινίες της Disney γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και αναπόφευκτα τον επηρέασαν πολύ στην τέχνη του. Πάντα ονειρευόταν να δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι και με τις δημιουργίες του νιώθει ότι ένα του όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Εκτός από την Disney, ο Alex επηρεάζεται πολύ από την καθημερινή ζωή, τα social media αλλά και άλλες ταινίες και αυτή η επιρροή αποτυπώνεται και στην τέχνη του.

Όσο για το πόσο καιρό του παίρνει μέχρι να ολοκληρώσει κάποιο από τα έργα του, ο καλλιτέχνης αναφέρει ότι αυτό διαφέρει ανά περίσταση. Κάποιες φορές ένα σκίτσο μπορεί να του πάρει μισή ώρα, όταν έχει έμπνευσή ή μία καινούρια ιδέα, ενώ άλλες μπορεί να χρειαστεί ώρες ολόκληρες μέχρι να το ολοκληρώσει ή να δοκιμάζει συνεχώς διάφορες παραλλαγές του μέχρι να καταλήξει στο τελικό.

Δείτε τις δημιουργίες του Alex Pick στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved