Αυτά είναι τα δέκα πιο όμορφα παιδιά στον κόσμο

Δέκα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει για την ομορφιά τους και έχουν ήδη ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Αυτά είναι τα δέκα πιο όμορφα παιδιά στον κόσμο

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και έχει τη δική του μοναδική ομορφιά. Κάποια παιδιά ωστόσο έχουν θεωρηθεί αντικειμενικά τα πιο όμορφα παιδιά του πλανήτη και τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Anastasia Knyazeva
Η Anastasia γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 2011. Έχει ξεχωρίσει για τα μεγάλα μπλε μάτια της και τέσσερα χρόνια πριν ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο. Το 10χρονο κορίτσι ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του μόντελινγκ στην ηλικία των τεσσάρων ετών και έχει συνεργαστεί με γνωστά brands ρούζων και όχι μόνο. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 1εκατομμύριο followers και σύμφωνα με hoodoochild.com το ετήσιο εισόδημά της ξεπερνάει τα 250.000 δολάρια.

William Franklyn Miller
To 16χρονο σήμερα αγόρι έγινε γνωστό μέσω Instagram όταν οι φωτογραφίες του έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Σήμερα, το αγόρι με τα έντονα ζυγωματικά και τα καταγάλανα μάτια έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια followers και έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του και στην τηλεόραση με την εμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά.

Δείτε τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν κατακτήσει μία θέση στη δεκάδα με τα πιο όμορφα παιδιά στην κόσμο, στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved