Νεογέννητα δίδυμα ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό - Δείτε υπέροχες φώτο

Αυτά τα χαριτωμένα διδυμάκια θα σας κλέψουν την καρδιά.

Νεογέννητα δίδυμα ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό - Δείτε υπέροχες φώτο

Τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι υποβοηθούμενης παραγωγής και τα προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης , έχουν οδηγήσει σε αύξηση των πολύδυμων κυήσεων περίπου κατά 40-50%.

Σύμφωνα με τελευταία δεδομένα, τα δίδυμα αποτελούν το 1,9% του συνολικού πληθυσμού και οι λόγοι που είναι μοναδικά είναι περισσότεροι από ένας.

Γνωρίζατε για παράδειγμα ότι το 40% των διδύμων εφευρίσκουν τη δική τους μοναδική γλώσσα για να επικοινωνούν μεταξύ τους; Ότι τα μονοζυγωτικά δίδυμα έχουν διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα ή ότι μητέρες των διδύμων φαίνεται να ζουν περισσότερο σύμφωνα με έρευνες;

Για αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους τα δίδυμα είναι ξεχωριστά. Γεννιούνται μαζί, μεγαλώνουν μαζί και ήδη από όταν ακόμα είναι στη μήτρα αναπτύσσουν μία επικοινωνία και σχέση μοναδική.

Η Eweliny είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων, μωρών και νέων γονιών. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για τα τρυφερά και μοναδικά στιγμιότυπα που αποτυπώνουν, αλλά και για την αισθητική τους. Η φωτογράφος ανεβάζει πολλές από αυτές και στο προφίλ της στο Instagram και μεταξύ αυτών και υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων διδύμων που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας και τις συγκεντρώσαμε στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @fotografie_eweliny

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved