9χρονος θύμα bullying με ετεροχρωμία & λαγόχειλο υιοθέτησε ομοιοπαθή γάτα

Ο μικρός Madden έχει δεχθεί πολλές φορές bullying λόγω της «διαφορετικής» εμφάνισής του.

9χρονος θύμα bullying με ετεροχρωμία & λαγόχειλο υιοθέτησε ομοιοπαθή γάτα

Ο 9χρονος Madden Humphrey γεννήθηκε με ετεροχρωμία της ίριδας, μία σπάνια πάθηση όπου τα δύο μάτια έχουν διαφορετικό χρώμα. Στην περίπτωση του μικρού αγοριού, το ένα μάτι είναι πράσινο και το άλλο μπλε. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη ιδιαίτερότητα του Madden, ο οποίος γεννήθηκε και με λαγόχειλο, δηλαδή μία χαρακτηριστική σχισμή στο πάνω χείλος που προκύπτει όταν το πρόσωπο δεν ενώνεται σωστά στην εγκυμοσύνη.

Μέχρι σήμερα, το αγοράκι έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις, ωστόσο έχει δεχθεί πολλές φορές bullying λόγω της «διαφορετικής» εμφάνισής του. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, ένα βίντεο με τον Madden να μιλάει για τον σχολικό εκφοβισμό είχε γίνει viral στο διαδίκτυο

Μεταξύ άλλων το αγοράκι αναφέρει: «Μη γίνεστε κακοί με άλλους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Έχουμε περάσει ήδη πολλά δύσκολα πράγματα. Δείξτε καλοσύνη σε όλους. Αν κάποιος είναι κακός μαζί σας, εσείς να είστε καλοί με αυτόν. Γιατί όσοι έχουν αγαπηθεί λιγότερο είναι αυτοί που χρειάζονται περισσότερο την αγάπη».

Η ζωή του 9χρονου αγοριού άλλαξε όταν δύο χρόνια πριν υιοθέτησε μία ομοιοπαθή γάτα. Η Σελήνη, όπως την ονόμασε, έχει επίσης ετεροχρωμία και λαγόχειλο και την ιδέα της υιοθεσίας είχε η μητέρα του Madden, Chriatina Humphrey. Η Chriatina είδε τη χαριτωμένη γάτα σε μία σελίδα υιοθεσιών στο Facebook και ταξίδεψαν από τη Οκλαχόμα στη Μινεσότα για να την πάρουν.

Η Σελήνη και το αγορακι είναι πλέον αχώριστοι. Μάλιστα ο Madden έχει δημιουργήσει τον δικό τους λογαριασμό στο Instagram όπου μοιράζεται με φίλους και θαυμαστές τις περιπετειές τους.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @maddenandmoon

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved