Αυτό το μωράκι θα σας κλέψει την καρδιά (pics)

Οι φωτογραφίες του είναι φανταστικές.

Αυτό το μωράκι θα σας κλέψει την καρδιά (pics)
instagram @lindseybadenhop

Η Lindsey είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πρωταγωνιστούν όλα της τα παιδιά, ωστόσο, τις εντυπώσεις φαίνεται ότι κλέβει η μικρούλα της οικογένειας που πρόσφατα έγινε ενός έτους.

Η μητέρα της δημοσιεύει φωτογραφίες της είτε μόνη της είτε με τα αδέλφια της, που την αγαπούν και τη φροντίζουν.

Η μικρή Eleanor June αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά τη γέννησή της κι η μαμά της μόνο χαρά και ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώθει γι’ αυτό.

Μάλιστα με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της μικρής τον περασμένο Ιανουάριο, έγραψε :

«Ψάχνω τις σωστές λέξεις για το τι να πω και πώς να εκφράσω σήμερα για όλα όσα νιώθω. Μου είναι δύσκολο να κοιτάξω πίσω και να θυμηθώ όσα συνέβησαν στους πρώτους μήνες της ζωής σου. Η καρδιά μου πονάει, ο φόβος ξυπνάει και νιώθω απέραντη λύπη. Ήταν μια έντονα συναισθηματική χρονιά, αλλά σε κρατάω στην αγκαλιά μου τώρα, και συνειδητοποιώ πόσο χαρούμενη ήταν παράλληλα (…)

Το όνομά σου σημαίνει « εκπέμπω φως» κι είσαι ακριβώς αυτό. Το φως που χρειαζόμαστε όλοι. Το φως σου ποτέ δεν εξασθένισε ακόμα κι όταν για μένα ήταν δύσκολο να βρω το δικό μου. Είχες τη δύναμη που χρειαζόμαστε όλοι και με δίδαξες πώς να είμαι δυνατή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μας έμαθες πώς να αγαπάμε βαθύτερα, πιο δυνατά (…)Σήμερα λοιπόν είναι τα πρώτα σου γενέθλια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που τα γιορτάζουμε».

Η μικρούλα στις φωτογραφίες είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved