Κοριτσάκι βοηθάει τη μαμά του να γεννήσει - Δείτε απίθανες φωτογραφίες

Η μικρούλα δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μαμάς της.

Κοριτσάκι βοηθάει τη μαμά του να γεννήσει - Δείτε απίθανες φωτογραφίες

H Μonet Nicole είναι μία φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφήσεις τοκετού. Πολλά ζευγάρια της ζητούν να απαθανατίσει με τον φωτογραφικό της φακό τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας και αρκετές από τις φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογράφος έχει πάνω από 158 χιλιάδες followers στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές τις ιστορίες μαμάδων που γέννησαν με την ίδια να είναι παρούσα και να φωτογραφίζει την κάθε στιγμή.

Μίας από αυτές είναι και η Josie. Η Μonet ήταν δίπλα της μερικά χρόνια πριν όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και πριν λίγο καιρό φωτογράφισε και τη δεύτερη γέννα της νεαρής μητέρας. Αυτή τη φορά όμως, στο πλευρό της Josie, εκτός από τον συζυγό της, ήταν και η πρωτότοκη κόρη τους.

Το κοριτσάκι δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της μαμάς της και της κρατούσε συνεχώς το χέρι. Όταν γεννήθηκε η μικρή της αδερφή, την τρισευτυχισμένη και η Monet έβγαλε και την πρώτη φωτογραφία των δύο αδελφών.

Η φωτογράφος, ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε σε εκείνη τη γέννα και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media, μιλώντας για την ιστορία της Josie.

"Η ιστορία δύο αδλεφών,

Πριν χρόνια είχα την τιμή να παρίσταμαι στη γέννα ενός πολύ γλυκού κοριτσιού. Η μαμά της γέννησε στο σπίτι και ένα μωρό με μεγάλα μάτια γεννήθηκε ένα πρωί παρουσία όλη της οικογένειας.

Όταν η Josie μου είπε ότι ήταν έγκυος ξανά, ενθουσιάστηκα. Λατρεύω σε τέτοιες γέννες να συναντάω παιδιά που φωτογράφισα όταν ήτα μωρά. Παρόλο που έχουν περάσει χρόνια, πάντα τα αναγνωρίζω αμέσως. Οι ψυχέ τους έχουν αποτυπωθεί στη δική μου.

Αυτή η γέννα ήταν γρήγορη και καθ' όλη τη διάρκειά της, η μεγάλη αδερφούλα ήταν στο πλευρό της μαμάς της. Έκανε διαλείμματα για να παίξει λίγο ή να φάει ένα μπισκότο σοκολάτα, πάντα όμως δίπλα στη μαμά της και το νέο της αδερφάκι.

Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί μας δείχνουν πόσο καλά μπορούν τα παιδιά να διαχειριστούν μία γέννα και πόσο καλό ένστικτο έχουν.

Η μικρούλα στήριξε τη μαμά της και την χάιδευε απαλά σε όλον τον τοκετό, όπως το ίδιο έκανε και με το μωρό αμέσως μετά τη γέννα. Ήταν ένα μαγικό απόγευμα.

Λατρεύω να απαθανατίζω με τον φακό ιστορίες σαν και αυτές και σκέφτομαι πώς αυτές οι φωτογραφίες θα είναι κάποια μέρα ένας θησαυρός για τις δύο αδελφές."

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Monet Nicole στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @monetnicolebirths

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved