Τα παιδιά του Μαρτίου: Έξι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο;

Τα παιδιά του Μαρτίου: Έξι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Ο Μάρτης είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης. Οι μέρες πλέον είναι μεγαλύτερες, οι θερμοκρασίες πιο υψηλές και σιγά-σιγά αφήνουμε πίσω μας τον χειμώνα και βαδίζουμε προς το καλοκαίρι.

Εάν γεννάτε αυτόν τον μήνα ή έχετε ήδη ένα παιδί που έχει γενέθλια τις προσεχείς εβδομάδες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα παιδιά του Μαρτίου έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Τα βιώματα, οι εμπειρίες και τα γονίδια είναι φυσικά αυτά που καθορίζουν τον χαρακτήρα ενός παιδιού, αρκετοί όμως είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στη διαμόρφωση του χαρακτήρα επηρεάζουν και ο μήνας και η εποχή γέννησης.

Ποια είναι λοιπόν τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα της άνοιξης, τουλάχιστον σύμφωνα με το parenting.firstcry.com;

Είναι γενναιόδωρα

Χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι η γενναιοδωρία και η καλοσύνη. Δεν είναι εγωιστές, μπαίνουν εύκολα στη θέση του άλλου και δεν είναι διόλου απίθανο να δείτε το μικρό σας να ασχολείται μία μέρα με τον εθελοντισμό.

Είναι αισιόδοξα

Τα παιδιά που έχουν γενέθλια τον Μάρτιο είναι από τη φύση τους αισιόδοξα. Βλέπουν στο καθετί τη θετική πλευρά και αγαπούν να κάνουν παρέα με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους.

Μπορούν να γίνουν μοναχικά

Τα παιδιά του Μαρτίου αγαπούν την ηρεμία και την ησυχία. Μπορεί να φαίνονται μοναχικά, όχι όμως γιατί δεν είναι κοινωνικά, αλλά γιατί απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους.

Δείτε τρία ακόμα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved