Τριχρονο αγοράκι παίζει μπάσκετ σαν επαγγελματίας και γίνεται viral

O τρίχρονος Jalen Allen και τα αδέρφια του μετατρέψει το σαλονιού του σπιτιού σε γήπεδο μπάσκετ.

Τριχρονο αγοράκι παίζει μπάσκετ σαν επαγγελματίας και γίνεται viral

Ο Jalen Allen είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "ταλέντο από κούνια". Σε ηλικία τριών μόλις ετών παίζει μπάσκετ σαν επαγγελματίας και τα βίντεο με τις δεξιότητές του στην καλαθοσφαίριση κάνουν το γύρο του διαδικτύο.

Στο συγκεκριμένο άθλημα τον μύησε το μπαμπάς του, Curtis Allen, ο οποίος είναι προπονητής μπάσκετ ομάδων Κολλεγίων για πάνω από δεκαέξι χρόνια. Το αγοράκι άρχισε την... προπόνηση σε ηλικία ενός έτους και σήμερα έχει εξελιχθεί πολύ. Κάνει τρίπλες, κλέβει "μπάλες" και βάζει εντυπωσιακά καλάθια.

Το μπάσκετ είναι η αγαπημένη αθλητική δραστηριότητα και των μεγαλύτερων αδελφών του, Trey και Noah και οι τρεις του παίζουν ατελείωτες ώρες εντός και εκτός σπιτιού. Μάλιστα το σαλόνι του σπιτιού έχει μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ για να μπορούν τα τρία αγόρια να παίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

"Τα παιδιά μας έχουν μεγαλώσει με το μπάσκετ και έχουν μάθει να το αγαπούν" αναφέρει ο Curtis Αllen στο goodmorningamerica.com και δηλώνει περήφανος που το συγκεκριμένο άθλημα τους έχει φέρει κοντά και σαν οικογένεια.

Δείτε το βίντεο με το τρίχρονο αγοράκι παρακάτω.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved