Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 9 συγκινητικές φωτογραφίες μικρών μαχητών

Υπέροχες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη δύναμη των παιδιών που μάχονται με τον καρκίνο.

Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 9 συγκινητικές φωτογραφίες μικρών μαχητών

Κάθε χρόνο στην Ευρώπη 15.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο. Στη χώρα μας, όπως και σε όλον τον προηγμένο κόσμο, ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας είναι η πρώτη αιτία θανάτου στα παιδιά, μετά τα ατυχήματα.

Η σημερινή ημέρα έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO) και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με την απειλητική αυτή ασθένεια για τη ζωή χιλιάδων παιδιών.

"Δίνουμε ελπίδα, μοιραζόμαστε το γέλιο".

Αυτό είναι το μότο μίας ομάδας φωτογράφων που φωτογραφίζουν παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο. Στόχος τους να χαρίσουν σε εκείνα και στις οικογένειές τους όμορφες στιγμές και με το έργο τους να ευαισθητοποιήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους την κοινή γνώμη.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες τους πρωταγωνιστούν παιδιά που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές. Αυτές θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, για να σας δείξουμε τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι μικρή ήρωες που ξέρουν να μην το βάζουν κάτω και κατάφεραν να βγουν νικητές από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Στο πλευρό τους, φυσικά οι οικογένειές τους που σε πολλές περιπτώσεις φωτογραφήθηκαν μαζί τους για να ακουστούν οι ιστορίες τους και να στείλουν το δικό τους μήνυμα αφύπνισης και αισιοδοξίας.

Πηγή φωτογραφιών: goldhopeproject.com / boredpanda.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved