Viola & Dima: Τα πανέμορφα αδέρφια που κάνουν θραύση στο χώρο του modeling

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα δύο αδέρφια, 12 και 7 ετών αντίστοιχα, είναι περιζήτητα μοντέλα και έχουν πάνω από 500.000 followers στo Instagram.

Viola & Dima: Τα πανέμορφα αδέρφια που κάνουν θραύση στο χώρο του modeling

O Dima και η Viola μπορεί να είναι μόνο 12 και 7 ετών, ήδη όμως έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του modeling και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή μοντέλα-παιδιά.

Και οι δυο έχουν κατάξανθα μαλλιά, μεγάλα μπλε μάτια και αλαβάστρινη επιδερμίδα, χαρακτηριστικά που όπως φαίνεται έχουν κληρονομήσει από τη μητέρα τους, Catherine, η οποία ήταν και αυτή που τα παρακίνησε να ασχοληθούν με το modeling.

Τα δύο αδέρφια έχουν το δικό τους προσωπικό Instagram που μέχρι σήμερα έχει πάνω από 500.000 followers. Το προφίλ τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης διαχειρίζεται η μητέρα τους η οποία ανεβάζει φωτογραφίες των δύο παιδιών, από επαγγελματικές φωτογραφίσεις και καμπάνιες στις οποίες έχουν συμμετάσχει.


https://www.instagram.com/p/CI72dgtCSDX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το fabiosa.com, ο Dima απολαμβάνει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, αυτό όμως που του αρέσει περισσότερο είναι να διαβάζει και να ασχολείται με τα χόμπι του. Λατρεύει το σύγχρονο χορό και παράλληλα μαθαίνει κιθάρα. Αν και εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά σοβαρός, είναι ένα πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο παιδί.

Η μικρή του αδερφή, Viola, απολαμβάνει το modeling λίγο παραπάνω. Λατρεύει τις φωτογραφίσεις οι οποίες πλέον είναι κομμάτι της καθημερινής της ρουτίνας. Όπως και ο Dima, έτσι και το επτάχρονο κορίτσι μαθαίνει μουσική, ενώ και οι δύο΄, παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που πρέπει να συνδυαστούν με σχολείο και διάβασμα, βρίσκουν χρόνο να χαλαρώνουν και να παίζουν μέσα στην μέρα.

Δείτε φωτογραφίες με τα δύο πανέμορφα αδέρφια στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: Instagram @viola_dima_official

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved