Μοναδικές φωτογραφίες παιδιών από κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)

Τις φωτογραφίες του Ιταλού φωτογράφου Massimo Bietti αξίζει να τις δείτε.

Μοναδικές φωτογραφίες παιδιών από κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)

Ο φωτογράφος Massimo Bietti από την Ιταλία ταξιδεύσει σε όλον τον κόσμο και με τον φωτογραφικό του φακό απαθανατίζει παιδιά κάθε ηλικίας από διαφορετικές ηπείρους και χώρες.

Οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ξεχωρίζουν λόγω της μοναδικότητάς τους. Ο καλλιτέχνης έχει ταξιδέψει από τη Ρωσία και τη Νορβηγία μέχρι την Ινδία, την Αιθιοπία, τη Νέα Γουινέα και πολλές ακόμα χώρες. Έχει γνωρίσει διαφορετικούς πολιτισμούς και ανθρώπους, προτιμά όμως να φωτογραφίζει παιδιά, θέλοντας να αποτυπώσει την ομορφιά και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές συνθήκες που μεγαλώνει το κάθε ένα.

"Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις" λέει ο σοφός λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τις φωτογραφίες του Massimo. Η κάθε του φωτογραφία, περιγράφει το περιβάλλον και τις συνθήκες που μεγαλώνει ένα παιδί, δίνοντάς μας μία γεύση για τον πολιτισμό της κάθε χώρας.

Ο φωτογράφος αναρτά πολλές από τις φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου οι ακόλουθοί του μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 65.000.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις υπέροχες φωτογραφίες του Ιταλού φωτογράφου.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @maxxetto

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved