Αυτή η 4χρονη έβγαλε το δικό της τραγούδι και έγινε viral (pics & vid)

Το βίντεο με τη μικρούλα έκανε το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Αυτή η 4χρονη έβγαλε το δικό της τραγούδι και έγινε viral (pics & vid)

Το βίντεο με τη μικρή Milan που τραγουδάει ένα τραγούδι που έβγαλε μόνη της με τίτλο "Άσε με ήσυχη" συγκέντρωσε πάνω από 240.000 προβολές σε μόλις λίγες ημέρες.

Η μαμά της τετράχρονης, Jovan Phillips - Lloyd από την Φιλαδέλφεια, είπε στο goodmorningamerica.com ότι η κόρη της βγάζει συνέχεια τα δικά της τραγούδια, συνήθως όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Το τελευταίο της "hit" είναι το τραγούδι "Άσε με ήσυχη" και έχει γίνει viral στο Instagram και το έχει κάνει repost μέχρι και η ηθοποιός Taraji P. Hensen.


https://www.instagram.com/p/CKUasn9nCeE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Milan έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια, είναι όμως το μόνο κορίτσι και όπως αναφέρει η μητέρα της, νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η μικρούλα λατρεύει τη μουσική και όταν δε βγάζει τα δικά της τραγούδια, της αρέσει να παίζει με τις κούκλες της και τους αδερφούς της.

Η τετράχρονη έχει μάλιστα το δικό της προφίλ στο Instagram το οποίο διαχειρίζεται η μητέρα της. Εκεί ανεβάζει βίντεο με την Milan να τραγουδάει ή να παίρνει απολαυστικές πόζες στον φωτογραφικό φακό. Οι ακόλουθοί της μέχρι σήμερα ξεπερνούν τις 375.000.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved