Μωράκια κοιμούνται κι ονειρεύονται - Υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Φωτογραφίες όμορφες, τρυφερές, που τις βλέπεις και χαμογελάς. 

Μωράκια κοιμούνται κι ονειρεύονται - Υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Η Karen Willtshire είναι μητέρα δύο παιδιών και ασχολείται με τη φωτογραφία.Κυρίως φωτογραφίζει έγκυες γυναίκες, νεογέννητα και οικογένειες.

Πολλοί είναι οι γονείς που της ζητούν να φωτογραφίσει το νεογέννητο μωρό τους θέλοντας να έχουν μερικές ξεχωριστές φωτογραφίες.Και η Karen Willtshire κάνει ότι μπορεί για να μην τους απογοητεύσει.

Η διαδικασία που ακολουθεί είναι η εξής: Τα μωράκια πρέπει να έχουν φάει και να είναι έτοιμα να κοιμηθούν. Γι' αυτό αν οι μαμάδες θηλάζουν, ζητά να ταΐσουν το μωρό τους στο χώρο που θα γίνει η φωτογράφιση. Στη συνέχεια, με προσοχή τοποθετεί το μωρό στο σημείο που θα το φωτογραφίσει και το βάζει για ύπνο ( άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τη βοήθεια της μητέρας του).

Πολλές φορές η φωτογράφιση μπορεί να κρατήσει ώρες, προκειμένου να απαθανατίσει με τον φακό της μια γκριμάτσα ή ένα χαμόγελο. Αν είναι τυχερή και το μωρό της ...χαρίσει την πολυπόθητη πόζα νωρίς, τότε ολοκληρώνεται και η δουλειά της.

Λόγο στη φωτογράφιση έχουν και οι γονείς, οι οποίοι μπορεί να θέλουν το μωρό τους να φορέσει συγκεκριμένα ρούχα ή αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από νεογέννητα μωράκια να κοιμούνται. Συμφωνείτε;

Απολαύστε τις πανέμορφες φωτογραφίες της Karen Willtshire στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram @ karenwiltshirephotography

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved