Οι φωτογραφίες αυτών των παιδιών στη φύση θα σας γοητεύσουν (pics)

Είναι πραγματικά πανέμορφες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες αυτών των παιδιών στη φύση θα σας γοητεύσουν (pics)

Οι φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστούν παιδιά δεν χρειάζονται εντυπωσιακά φόντο για να είναι όμορφες.

Όμως οι συγκεκριμένες της φωτογράφου Maria Presser ξεχωρίζουν γιατί είναι σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στη φύση. Τα παιδιά φωτογραφίζονται σε καταπράσινα τοπία, σε λίμνες και χωράφια μόνα ή με κατοικίδια.

Σύμφωνα με έρευνες τα παιδάκια που περνούν περισσότερες ώρες έξω στη φύση είναι πιο χαρούμενα, πιο ήρεμα, πιο υγιή , πιο δημιουργικά.

Ο ήλιος, ο καθαρός αέρας και η δραστηριότητες στη φύση ενθαρρύνουν τη θετική διάθεση και μειώνουν τις πιθανότητες για κατάθλιψη. Επίσης, το παιχνίδι έξω στη φύση είναι λιγότερο δομημένο σε σχέση με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.Έτσι τα παιδιά παίζοντας ενεργητικά έξω στη φύση χρησιμοποιούν ελεύθερα τη φαντασία τους αλλά ασκούν και το σώμα τους.

Φροντίστε λοιπόν, έστω και με τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγω κορονοϊού, να βγαίνει να παιδί έξω από το σπίτι για περπάτημα ή έστω για ποδήλατο.Τα παιδιά περνούν καλύτερα έξω και εκτός των άλλων εκτονώνονται.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις υπέροχες φωτογραφίες της Maria Presser στις οποίες πρωταγωνιστούν παιδιά που απολαμβάνουν τη φύση.

Φωτογραφίες: Instagram@maria_presser

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved