Ποια τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται στις αρχές του έτους;

Οκτώ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του χρόνου.

Ποια τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται στις αρχές του έτους;

Τα παιδιά διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους από πολύ μικρά. Τα βιώματα, οι εμπειρίες, οι άνθρωποι που συναναστρέφονται καθημερινά, ακόμα και τα γονίδια, παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, δεν είναι όμως τα μόνα. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι σημαντικό ρόλο και ο μήνας και η εποχή που έχουν γεννηθεί.

Ο Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας του χρόνου. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα;

Έχουν χιούμορ
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του έτους έχουν συνήθως πηγαίο χιούμορ και μεγαλώνοντας γίνονται εξωστρεφείς και χαρούμενοι άνθρωποι που αγαπούν το γέλιο και τον αυτοσαρκασμό.

Λατρεύουν να δημιουργούν
Εάν το μικρό σας έχει γενέθλια τον Ιανουάριο, είναι πολύ πιθανό να λατρεύει τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες. Τα παιδιά του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα εφευρετικά και μην εκπλαγείτε εάν τα δείτε να φτιάχνουν μόνα τους κάποιο δύσκολο παζλ.

Είναι ανεξάρτητα
Τα παιδιά του Ιανουαρίου είναι θαρραλέα και γενναία. Θέλουν να πατούν στα πόδια τους και να νιώθουν ανεξάρτητα από όταν ακόμα είναι πολύ μικρά.

Αγαπούν την ηρεμία
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι ήρεμα από την βρεφική τους ακόμα ηλικία. Μεγαλώνοντας ξέρουν πώς να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να διαχειρίζονται κάθε είδους προβλήματα.

Δείτε τέσσερα ακόμα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: parenting.firstcry.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved