Το γράμμα του μικρού Jonah στον Άγιο Βασίλη θα σας συγκινήσει

Το αγοράκι ευχήθηκε κάτι πολύ απλό, το γράμμα του όμως άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

Το γράμμα του μικρού Jonah στον Άγιο Βασίλη θα σας συγκινήσει

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Κάθε χρόνο, περιμένουν με ανυπομονησία τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το γράμμα που γράφουν όλο χαρά στον Άγιο Βασίλη και φυσικά τα δώρα που λαμβάνουν ανήμερα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά για όλους. Τους τελευταίους μήνες, ο κορονοϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, τις συνήθειές μας, ακόμα και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Τα παιδιά δεν μένουν ανεπηρέαστα από αυτήν την κατάσταση και αυτό αποδεικνύει και το γράμμα του μικρού Jonah στον Άγιο Βασίλη.

Το αγοράκι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έγραψε το γράμμα του, αυτή τη φορά όμως όχι για να του ζητήσει κάποιο παιχνίδι όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές, αλλά κάτι πιο σημαντικό, που δεν υπάρχει σε κανένα παιχνιδάδικο στον κόσμο. Χρόνο με τον μπαμπά του.

Ο Scott, μπαμπάς του μικρού Jonah, εργάζεται στην ταχυδρομική εταιρεία UPS και τους τελευταίους μήνες, λόγω πανδημίας, δουλεύει καθημερινά από 10,5 μέχρι 12 ώρες. Ο χρόνος που περνάει με την οικογένειά του είναι ελάχιστος και όπως αναφέρει στο boredpanda.com, κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσεις δουλειά και οικογένεια:

"Οδηγώ πολλά χιλιόμετρα όλη μέρα για να παραδώσω από 75 μέχρι 300 δέματα και το μόνο που θέλω όταν πηγαίνω σπίτι, είναι να φάω, να κάνω ένα μπάνιο και να χαλαρώσω. Όμως αυτές τις στιγμές με χρειάζεται και η οικογένειά μου."

Όταν ο Scott διάβασε το γράμμα του γιου του στον Άγιο Βασίλη, συγκινήθηκε πολύ και αποφάσισε να το μοιραστεί στα social media. Όπως φαίνεται, το γράμμα του μικρού Jonah "άγγιξε" τις καρδιές χιλιάδων ακόμα ανθρώπων, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 120.000 likes και χιλιάδες ακόμα σχόλια. Διαβάστε το παρακάτω:

"Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Θα ήθελα πολύ να περνάω περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά, έτσι πραγματικά θα λάτρευα και θα εκτιμούσα εάν μπορούσες να τον βοηθήσεις να σχολάει πιο νωρίς. Είναι οδηγός για την UPS και ο κόσμος παραγγέλνει τόσα πολλά δώρα που θα εκτιμούσα εάν μπορούσες να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο.

Jonah"

gramma ston agio vasili

Πηγή φωτογραφίας: reddit.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved