Γνωρίστε τo 4χρονο μοντέλο με Σύνδρομο Down που εμπνέει

Η Francesca, είναι εκπληκτική και δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της!

Γνωρίστε τo 4χρονο μοντέλο με Σύνδρομο Down που εμπνέει

Γνωρίστε την Francesca, που παρά το νεαρό της ηλικίας της (τεσσάρων ετών) έχει καταφέρει να γίνει γνωστή.

Είναι ένα από τα πιο μικρά μοντέλα στο Instagram και ακολουθείται πάνω από 6500 χρήστες.

"Είμαι η Francesca ένα μοντέλο που προσπαθεί να εμπνεύσει και άλλα παιδιά... Είμαστε όλοι όμορφοι με τον δικό μας τρόπο!", γράφει στο προφίλ της και πραγματικά οι φωτογραφίες της το δείχνουν αυτό με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Από τη βρεφική της ηλικία η μικρή Francesca είχε εντυπωσιαστεί από το χώρο της μόδας και είχε βάλει στόχο να γίνει ένα μοντέλο που θα εμπνεύσει πολλούς να κάνουν ό,τι ονειρεύονται. Εκείνη κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και μάλιστα έχει αρκετούς ακόλουθους στο Instagram που την χειροκροτούν κάθε φορά.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι άνθρωποι με σύνδρομο Down δεν είναι πάντα χαρούμενοι. Η αλήθεια είναι ότι βιώνουν κάθε συναίσθημα, όπως εμείς και εσείς. Οι άνθρωποι με σύνδρομο Down έχουν 47 χρωμοσώματα, αντί για τα 46 χρωμοσώματα που έχουν οι υπόλοιποι άνθρωποι και αυτό που θα πρέπει αν γίνει κατανοητό από όλους είναι ότι το σύνδρομο Down δεν είναι ασθένεια ή αρρώστια, είναι μια χρωμοσωμική αλλαγή που έχει προκληθεί από την παρουσία του επιπλέον χρωμοσώματος 21.

Η Francesca δεν έχει επιτρέψει σε αυτό το επιπλέον χρωμόσωμα να την εμποδίσει να κάνει πραγματικότητα ό,τι ονειρεύεται.

Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές το ίδιο και το στιλ της. Δείτε μερικές στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης