Υπέροχες φωτογραφίες παιδιών με το νεογέννητο αδελφάκι τους (pics)

Δείτε με πόσο τρυφερότητα κρατούν και κοιτάζουν το μωρό.

Υπέροχες φωτογραφίες παιδιών με το νεογέννητο αδελφάκι τους (pics)
instagram @catherinekingphotography

Σύμφωνα με μελέτες τα μωρά που έχουν μεγαλύτερα αδέλφια αποκτούν πολύ πιο γρήγορα ορισμένες δεξιότητες.Βλέποντας το μεγάλο αδελφάκι προσπαθεί να περπατήσει πιο νωρίς, να μιλήσει, να φάει.

Επιπλέον είναι και πιο ευνοημένα σε σχέση με τα πρωτότοκα:

  • Το πρώτο παιδάκι σπάει τους κανόνες «στρώνοντας» το δρόμο για τα αδέλφια του. Είτε οι κανόνες αφορούν νηπιακής ηλικίας αταξίες, είτε σκουλαρίκια και τατουάζ στην εφηβεία, οι αντιδράσεις των γονιών είσαι σαφώς πιο ήπιες στο δεύτερο παιδί.
  • Ο μεγάλος αδελφός μπορεί να μη έχει τάμπλετ μέχρι τα 12, αλλά το μικρότερο αδελφάκι του σίγουρα θα έχει νωρίτερα. Γιατί απλά υπάρχει ήδη στο σπίτι ή μπορεί οι γονείς να θέλουν να αποφύγουν τη γκρίνια και τη ζήλια.
  • Το μεγάλο παιδί θα θέλει να προστατεύσει ( τις περισσότερες φορές) το μικρότερο καθώς δεν θα του αρέσει να μπλέκει με τους γονείς του.

Οι αδελφικές σχέσεις περνούν διάφορες φάσεις ενώ δεν λείπουν και οι αντιζηλίες. Τα αδέλφια αναζητούν την προσοχή και τη στοργή των γονιών τους και το καθένα πιστεύει ότι τη δικαιούται αποκλειστικά για τον εαυτό του. Όμως το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους από την παιδική τους ακόμα ηλικία είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Αυτή την αγάπη των μεγάλων παιδιών προς τα μικρότερα αδελφάκια τους αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved