Η δύναμη που κρύβουν τα κορίτσια μέσα τους (pics)

Το ισχυρό μήνυμα που στέλνουν τα κορίτσια του σήμερα.

Η δύναμη που κρύβουν τα κορίτσια μέσα τους (pics)

Η Kate T. Parker πάντα ένιωθε σαν το σπίτι της όταν βρισκόταν στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι πολλά ήταν εκείνα τα αγόρια που την έκαναν να νιώθει ότι το ποδόσφαιρό και το γήπεδο δεν είναι για κορίτσια.

Τώρα, μερικά χρόνια μετά έβαλε στόχο να μάθει σε όλα τα κορίτσια πόσο δυνατά είναι και κανένα από αυτά να μην πληγωθεί, όπως εκείνη όταν ήταν παιδί.

Τώρα πια είναι φωτογράφος και αυτό που της αρέσει περισσότερο από όλα είναι να «αιχμαλωτίζει» με το φακό της, σκηνές που δείχνουν τη δύναμη που κρύβουν τα κορίτσια μέσα τους.

Παιχνίδια στο γήπεδο, στην ύπαιθρο, στα χώματα, κορίτσια βρώμικα με λάσπες, με χτυπημένα γόνατα, ιδρωμένα και με ανακατεμένα μαλλιά. Αυτές οι εικόνες ήταν η έμπνευση για το πρότζεκτ της, «Η δύναμη είναι η νέα ομορφιά».


https://www.instagram.com/p/CBvTuqbnaGf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα από φωτογραφίες που καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει ότι ένα κορίτσι μπορεί να είναι όμορφο και εξίσου δυνατό, όπως τα αγόρια.

"Ένα κορίτσι μπορεί να είναι όμορφο όταν παίζει με τις κούκλες, αλλά και όταν παίζει μπάλα στην αλάνα. Ναι, τα κορίτσια μπορούν να είναι δυνατά, βρώμικα, ανταγωνιστικά και ισχυρά", αναφέρει η ίδια σε ένα από τα ποστ της.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες της θα δείτε τις κόρες της, τις φίλες τους, αλλά και άλλα κορίτσια που με τον δικό τους τρόπο δείχνουν τον δυναμισμό τους.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved