Το κάθε μωρό είναι μοναδικό και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων λίγα λεπτά μετά τη γέννησή τους.

Το κάθε μωρό είναι μοναδικό και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

"Ένα από τα πιο υπέροχα πράγματα στη δουλειά μας σαν φωτογράφοι τοκετού είναι ότι βλέπουμε πόσο μοναδικό είναι το κάθε μωρό από την πρώτη στιγμή που έρχεται στον κόσμο. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ζωής του, η προσωπικότητά του βγαίνει μπροστά.

Συχνά τυχαίνει να συναντάω πελάτες μου που δεν έχω δει τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια (στις περισσότερες περιπτώσεις η τελευταία φορά που τα είδα ήταν μία ή δύο ώρεw μετά τη γέννησή τους) και αμέσως αναγνωρίζω αυτό το νήπιο ή το παιδί που τρέχει γύρω γύρω. Γυρίζω πίσω στη στιγμή που ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του λίγο μετά τη γέννησή του. Πόσο πολύ έχει αλλάξει, κι όμως, πόσο ίδιο παραμένει ταυτόχρονα.

Γιατί ναι, ο τοκετός έχει να κάνει με τη βιολογία και την αναπαραγωγή, είναι όμως και κάτι μαγικό. Αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια μπαίνουν στον κόσμο μας και μέσα στα σωματάκια τους κρύβουν ολοκληρωμένες ψυχές. Κι αν δείτε αυτές τις φωτογραφίες, θα καταλάβετε κι εσείς τι εννοώ"

Το παραπάνω κείμενο έγραψε η φωτογράφος Monet Nicole σε μία ανάρτηση της στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφίες νεογέννητων λίγα λεπτά μετά τη γέννησή τους.

Η ταλαντούχα φωτογράφος, που έχει εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media, θέλησε με αυτήν της την ανάρτηση να αναδείξει τη μοναδικότητα του κάθε μωρού και πράγματι έχει δίκιο. Βλέποντας τις φωτογραφίες της, συνειδητοποιούμε πόσο μοναδικό είναι το κάθε μωρό από την πρώτη κιόλας στιγμή που γεννιέται. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα χτίζονται σταδιακά, όμως η ψυχή ήδη υπάρχει.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η καλλιτέχνης στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @monetnicolebirths

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved