Παιδιά από όλον τον κόσμο φωτογραφίζονται με τα αγαπημένα τους παιχνίδια

Μοναδικές φωτογραφίες που αξίζει να δείτε.

Παιδιά από όλον τον κόσμο φωτογραφίζονται με τα αγαπημένα τους παιχνίδια

Ο Gabriele Galimberti είναι ένας Ιταλός καταξιωμένος φωτογράφος. Για δύο χρόνια, το 2012-2013, ταξίδεψε σε 58 χώρες και φωτογράφισε αγόρια και κορίτσια με τα αγαπημένα τους αντικείμενα, τα παιχνίδια τους.

Από το Τέξας μέχρι την Ινδία, από το Μαλάουι μέχρι την Κίνα, το Μαρόκο, την Ισλανδία, τα νησιά Φίτζι, ο Gabriel απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό τη χαρά και την ξεγνοιασιά που νιώθει ένα παιδί όταν παίζει, παρά το διαφορετικό περιβάλλον της κάθε χώρας. Δεν έχει σημασία εάν το παιχνίδι τους είναι μία συλλογή από μινιατούρες αυτοκινήτων ή ένα απλό λούτρινο κουκλάκι. Το κάθε παιδί το δείχνει στον φωτογραφικό φακό με καμάρι και υπερηφάνεια.

"Αυτό το project ξεκίνησε σχεδόν τυχαία" αναφέρει ο Galimberti στο Boredpanda.com. "Η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα για αυτό το concept ήταν αυτή με το κορίτσι και τις αγελάδες και τραβήχτηκε στην Τοσκάνη. Είναι η κόρη ενός από τους καλύτερούς μου φίλους. Αυτός με ρώτησε εάν θα μπορούσα να τη φωτογραφίσω και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να τη φωτογραφίζω ενώ έπαιζε. Της ζήτησα να ποζάρει στον φακό με τα παιχνίδια της και τις αγελάδες στο background. Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε και μερικούς μήνες αργότερα, όταν επιτέλους μπόρεσα να ξεκινήσω τον ταξίδι σε όλον τον κόσμο, αποφάσισα να τραβάω μία αντίστοιχη φωτογραφία σε κάθε χώρα που πηγαίνω."

Ο τίτλος του όλου project είναι Toy Stories και φωτογραφίες που τράβηξε ο Gabriele είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Δείτε κάποιες από αυτές τις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: gabrielegalimberti.com / Instagram: @gabrielegalimbertiphoto

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved