Τα παιδιά του Νοεμβρίου: 5+1 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Τι το ξεχωριστό έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβρη;

Τα παιδιά του Νοεμβρίου: 5+1 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους
Instagram @ashleymerry

Τα παιδιά αρχίζουν να διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους ήδη από τη βρεφική τους ηλικία. Τα βιώματά τους, οι άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος και φυσικά τα γονίδια, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην σταδιακή διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Πολλοί ωστόσο υποστηρίζουν ότι σημαντικό ρόλο παίζουν και η εποχή και ο μήνας που έχει γεννηθεί. Ο Νοέμβρης είναι ο τρίτος μήνας του φθινοπώρου και πλέον ο χειμώνας με τα κρύα και τα χουχουλιάσματα, είναι ακόμα πιο κοντά. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Νοέμβρη;

Γεννιούνται μεγαλύτερα

Τα παιδιά που έχουν γενέθλια αυτόν τον μήνα είναι πιθανόν να έχουν γεννηθεί πιο μεγάλα από άλλα παιδιά που έχουν γεννηθεί το καλοκαίρι ή την άνοιξη. Σύμφωνα με μία μελέτη του Harvard τα παιδιά που γεννιούνται τους πιο ψυχρούς μήνες είναι πιο μεγαλόσωμα κατά τη βρεφική και παιδική τους ηλικία, μέχρι και την ηλικία των επτά ετών.

Έχουν κλίση στον αθλητισμό

Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο έχουν καλύτερες αθλητικές επιδόσεις κατά 10-15% σε σχέση με τα παιδιά που έχουν γεννηθεί κάποιον άλλον μήνα του έτους.

Κοιμούνται πιο νωρίς

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι, κοιμούνται πιο αργά. Αντιθέτως τα παιδιά του φθινοπώρου κοιμούνται νωρίς και με ευκολία.

Δείτε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved