Μοντέλο από κούνια: Το πανέμορφο μωρό με τους χιλιάδες followers

Εξωτικά, γκριζογάλανα μάτια, μεγάλα χείλια, εκφραστικό βλέμμα. Αυτό το αγοράκι είναι ένας γλύκας και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. 

Μοντέλο από κούνια: Το πανέμορφο μωρό με τους χιλιάδες followers

Ο Jerome James γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 2020. Η μαμά του, Nina Gonthier, είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και το μικρό αγοράκι δεν θα μπορούσε να μην πάρει την εξωτική ομορφιά της.

Η Nina, εκτός από το δικό της προφίλ στο οποίο αναρτά φωτογραφίες από την δουλειά της, αλλά και από την καθημερινότητά της ως μητέρα και σύζυγος, δημιούργησε έναν ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram για τον γιο της. Σε αυτόν αναρτά αποκλειστικά φωτογραφίες του μικρού Jerome και το αγοράκι φαίνεται ότι έχει κλέψει τις καρδιές των χρηστών του Instagram, καθώς μέσα σε λίγους μήνες έχει ήδη πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες followers.


https://www.instagram.com/p/CDipBEVnrIG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αγοράκι έχει μεγάλα χείλια, γκριζογάλανα μάτια, ελαφρώς σκούρα επιδερμίδα και είναι ένα σκέτο κουκλί. Οι πόζες που παίρνει, θυμίζουν αυτές καταξιωμένων μοντέλων και όλα δείχνουν πώς, αν και λίγων μηνών, ο γλυκός αυτός μπέμπης μπορεί άνετα να ακολουθήσει το επάγγελμα της μαμάς του.

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες του στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @allthingsjerome

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved