Τα παιδιά του Οκτωβρίου: 5+1 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Τι το ξεχωριστό έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβρη;

Τα παιδιά του Οκτωβρίου: 5+1 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό. Ήδη από τη βρεφική του ακόμα ηλικία, έχει αρχίσει να διαμορφώνει τη δική του προσωπικότητα. Τα βιώματά του, οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος και φυσικά τα γονίδια, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην σταδιακή διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι σημαντικό ρόλο παίζουν και η εποχή και ο μήνας που έχει γεννηθεί. Ο Οκτώβρης είναι ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου και είναι ένας μήνας μεταβατικός καθώς, από τις ζέστες του καλοκαιριού και του Σεπτεμβρίου, περνάμε στα πρώτα κρύα. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Οκτώβρη;

Είναι ρομαντικά
Τα παιδιά του Οκτωβρίου αποφεύγουν τις εντάσεις, τους μπελάδες, είναι ρομαντικά και πολύ δοτικά.

Είναι οργανωτικά
Στα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα αρέσει η οργάνωση και η τάξη. Μεγαλώνοντας είναι πολύ πιθανό να αναπτύξουν διοικητικές ικανότητες και γιατί όχι, να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις στον τομέα της εργασίας τους.

Διαπρέπουν στον αθλητισμό
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβρη λέγεται ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα, σε σχέση με παιδιά που έχουν γεννηθεί οποιονδήποτε άλλο μήνα. Σύμφωνα μάλιστα με μία έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί το 2015, οι καλές επιδόσεις στον αθλητισμό έχουν συσχετιστεί με την πρόσληψη βιταμίνης D της μέλλουσας μαμά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, δηλαδή το καλοκαίρι.

Δείτε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: parenting.firstcry.com / goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved