Τοκετός με καισαρική: Η συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό γεννιέται

Ο τοκετός με καισαρική μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες. 

Τοκετός με καισαρική: Η συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό γεννιέται

Τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά των γυναικών που γεννούν με καισαρική αυξάνονται. Σύμφωνα με έρευνες, το ένα πέμπτο των μωρών στον κόσμο γεννιούνται πλέον με καισαρική και σε μερικές χώρες το ποσοστό αγγίζει μέχρι και το 60%.

Η καισαρική τομή είναι μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται με στόχο τον τεχνητό τοκετό και πρέπει να γίνεται μόνο όταν υπάρχουν σοβαροί ιατρικοί λόγοι. Με όποιον τρόπο και αν γίνεται όμως ο τοκετός, είναι μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για κάθε γυναίκα.

Οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές και Alessandra Corveloni τις απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό. Η Alessandra εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις τοκετών και πολλά είναι τα ζευγάρια που την καλούν για να καταγράψει λεπτό προς λεπτό τη γέννηση του παιδιού τους.

Η φωτογράφος ανεβάζει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάποιες από αυτές αποτυπώνουν τις συγκλονιστική στιγμή που ένα μωρό έρχεται στον κόσμο με τη μέθοδο της καισαρική. Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές και κόβουν την ανάσα.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @alessandracorveloni

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved