Δείτε γιατί αυτό το αγόρι έχει χιλιάδες followers στο Instagram

Ποιο είναι το ταλέντο του.

Δείτε γιατί αυτό το αγόρι έχει χιλιάδες followers στο Instagram
doorcomics.com

Ο 14χρονος Jake λατρεύει τα κόμικς. Έτσι κάθε βράδυ ζωγραφίζει ένα νέο κόμικ στον πίνακα που έχει στην πόρτα του υπνοδωματίου του. Τα κόμικς του είναι έξυπνα, αστεία και έχουν μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο.

Ο λογαριασμός του στο Instragram, jakes_door_comics, πλησιάζει τους 13.000 followers ενώ έχει και δική του σελίδα που αναρτά όλες του τις δημιουργίες

Στον Jake αρέσει πολύ να σχεδιάζει και παράλληλα να σκέφτεται έξυπνα σχόλια για να τα συνοδεύσει.

Το κίνητρό του στην παρούσα φάση ώστε να γίνει ακόμα πιο δημιουργικός είναι ο κόσμος που αγαπά τα κόμικς του. « Προσπαθώ πάντα να έχω κάτι έτοιμο όταν έρθει η ώρα να δημοσιεύσω ένα κόμικ και αφιερώνω αρκετό χρόνο για να βεβαιωθώ ότι είναι πολύ καλό», αναφέρει στο boredpanda.


https://www.instagram.com/p/B-H4l9UA1Lj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα ξεκίνησαν , όπως αναφέρει, όταν παρακολούθησε μια ταινία για μια μέλισσα που συλλάβιζε. Τότε σκέφτηκε να καθιερώσει μια λέξη για κάθε μέρα. Πήρε λοιπόν ένα μικρό λευκό πίνακα που είχε ο μπαμπάς του, τον κρέμασε στην πόρτα του δωματίου του και άρχισε να γράφει τη λέξη της ημέρας. Γρήγορα όμως συνειδητοποίησε ότι γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκει μια ενδιαφέρουσα λέξη.

Έτσι, αναζήτησε πιο δημιουργικούς τρόπους για να εκφραστεί και ένας από αυτούς ήταν τα κόμικς. «Περιστασιακά σχεδίαζα κόμικς κυρίως από πλήξη ωστόσο άρεσαν στον μπαμπά μου και μου ζήτησε να δημοσιεύσει περίπου 50 από αυτά στο Instagram. Στην αρχή ήμουν απρόθυμος, αλλά του έδωσα το πράσινο φως για να τα ανεβάσει. Η σελίδα συγκέντρωσε 10.000 ακολούθους σε δύο ημέρες και έτσι ξεκίνησαν όλα! », περιγράφει ο Jake.

Δείτε τα κόμικς του 14χρονου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved