Τα παιδιά του Αυγούστου: Οκτώ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Τι το ξεχωριστό έχουν τα παιδιά του Αυγούστου;

Τα παιδιά του Αυγούστου: Οκτώ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Το κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο είναι ξεχωριστό. Τα βιώματά του ήδη από τη βρεφική του ακόμα ηλικία, το οικογενειακό του περιβάλλον και φυσικά τα γονίδια είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα συμβάλλουν στη σταδιακή διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με έρευνες ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, το ρόλο τους παίζουν και ο μήνας και η εποχή που έχει γεννηθεί ένα παιδί. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Αύγουστο;

Έχουν αυτοπεποίθηση
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα έχουν πίστη στον εαυτό τους και η αυτοπεποίθησή τους είναι εμφανής ήδη από τη μικρή τους ηλικία. Αυτό τους το χαρακτηριστικό συνεπάγεται επίσης ότι λατρεύουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής.

Είναι οργανωτικά
Τα παιδιά του Αυγούστου προσέχουν τις λεπτομέρειες και είναι ιδιαίτερα οργανωτικά. Ξέρουν να δουλεύουν σκληρά και είναι ιδιαίτερα προσηλωμένα στον στόχο τους.

Είναι εξωστρεφή
Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τελευταίο μήνα το καλοκαιριού μπορούν εύκολα να προσεγγίσουν κάποιον, να συζητήσουν μαζί του και είναι εξαιρετικοί ακροατές.

Είναι διακριτικά
Μπορεί να είναι ιδιαίτερα εξωστρεφή, τα παιδιά του Αυγούστου όμως είναι ταυτόχρονα και πολύ διακριτικά. Δεν θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον άλλον.

Δείτε τα υπόλοιπα τέσσερα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: parenting.firstcry.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved